Marks & Spencer dnes otevírá svou již druhou prodejnu v Českých Budějovicích

12.08.2010 | , Marks & Spencer
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


12.8. 2010 Marks & Spencer otevírá dnes, ve čtvrtek 12. srpna 2010, novou prodejnu v Českých Budějovicích na jedné z hlavních obchodních tříd v historické části města. Prodejna patří svou rozlohou 1785 m2 mezi největší mimopražské pobočky britského maloobchodního řetězce. O chod prodejny se bude starat 35 zaměstnanců. Slavnostní otevření budou doprovázet speciální slevy na vybrané oděvy a potraviny.

Unikátní prodejna britského maloobchodního řetězce v České republice bude otevřena na nákupní třídě Lannova*, která je spojnicí mezi vlakovým a autobusovým nádražím a náměstím Přemysla Otakara II.

Kvalitní potraviny

„Jsme potěšeni, že můžeme v Českých Budějovicích otevřít již druhou prodejnu Marks & Spencer. Kromě nabídky toho nejlepšího z naší módy si zákazníci mohou nově koupit také potraviny, čerstvé pečivo z pekárny, domácí potřeby a kosmetické přípravky,“ říká Renata Fišerová, regionální marketingová manažerka Marks & Spencer Czech Republic, a.s.

Zákazníci si v nové prodejně mohou koupit kvalitní potraviny a nápoje včetně zákusků, koláčů, cukrovinek a sušenek. Prodejna nabídne českobudějovickým zákazníkům i něco navíc – denně si mohou nakoupit čerstvé křupavé pečivo přímo z pekárny. Pečivo Marks & Spencer vyniká nižším obsahem soli a tuků, obsahuje pouze vejce od slepic z volných chovů a Fair Trade cukr.

Prodejna v Českých Budějovicích využívá energeticky šetrné technologie, což je v souladu s Plánem A, ekologickým a etickým programem Marks & Spencer. V prostorách prodejny jsou nainstalovány energeticky úsporné žárovky a klimatizace šetrná k životnímu prostředí. Dalším pozitivním krokem v otázce ochrany životního prostředí je zodpovědný přístup zaměstnanců v oblasti recyklace odpadů a v jejich celkové snaze o snížení produkce odpadu.

Móda

Zákazníci si v nové prodejně Marks & Spencer mohou vybrat ze široké škály dámské, pánské a dětské kolekce. Oblíbené řady jsou především:

per una

Per una je oblíbená dámská konfekce s důrazem na pestré barvy, kvalitní látky a zdobení. Per una je velmi populární kolekce mezi českými zákaznicemi – každých 40 sekund se v České republice prodá jeden kus oblečení Per Una.

Limited Collection

Kolekce Limited Collection v sobě odráží nejnovější trendy módních přehlídek. Tato sezónní kolekce je do obchodů během roku pravidelně doplňována. Oblečení z Limited Collection Marks & Spencer je trendy, časově limitované a za přijatelné ceny.

Autograph

Nová prodejna v Českých Budějovicích bude zákazníkům také nabízet kolekci Autograph, současnou módu s luxusními tkaninami a velkou mírou propracovanosti detailů. Kolekce nabízí jak formální oblečení do práce, tak ležérní módu na víkendy. Kolekce Autograph nabízí také pánské a dětské oděvy.

Autor článku

Tiskovka