Pozvánka pro české podnikatele k účasti na říjnových akcích v Turecku

30.09.2010 | , Firemnifinance.cz
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


Proexportní akce se uskuteční dne 12. října 2010 v Ankaře v konferenčním hotelu Sheraton. Pořadateli jsou Velvyslanectví České republiky v Ankaře ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy České republiky. Na turecké straně jsou spoluorganizátory TOBB (Ústřední turecký svaz obchodních komor a komoditních burz) a DEIK (Turecká rada pro zahraniční ekonomické styky).

České firmy a instituce zde předvedou tureckým partnerům formou osobních prezentací svou nabídku pro turecký trh, následovat budou bilaterální jednání. Jedná se především o prioritní obory - energetiku, technologie pro životní prostřední, důlní techniku aj. Nechybí nabídka exportního a investičního financování, se kterým seznámí partnery Česká exportní banka, ČSOB, a.s. a Reiffeisenbank, a.s. Obchodní delegace České republiky čítá 29 zástupců zastupujících 18 firem a institucí.

Bližší informace viz stránky: http://www.spcr.cz/kalendar-akci/seminare/cesky-ekonomicky-kongres-turecko-2010. Podnikatelská mise 16.10. - 20.10.2010 - Istanbul, Bursa

Generální konzulát ČR v Istanbulu (A. Uchytil, vedoucí OEÚ mailto:commerce_istanbul@mzv.cz) ve spolupráci s Hospodářskou komorou ČR (M. Beránková, manažerka projektu, tel. 266 721 690, mailto:berankova@komora.cz) připravují podnikatelskou misi, během níž budou české podniky mít možnost prezentovat se na odborných seminářích v Istanbulu (strojírenský veletrh TATEF) a ve významném průmyslovém městě Bursa, včetně bilaterálního jednání s tureckými firmami. Účastníci mise si sami koupí letenku a zaplatí ubytování, ostatní náklady hradí generální konzulát .

Bližší informace je možno nalézt na stránkách http://www.businessinfo.cz/cz/kalendar-akci/podnikatelska-mise-turecko-1610/13525/.

Autor článku

Firemni aktualita