Retail Summit 2012 hledá zásadní inspirace pro další rozvoj na komplikovaném trhu – hlavním řečníkem bude Dr. David Bosshart, šéf švýcarského think tanku GDI

16.12.2011 | , Blue Events s.r.o.
Konference


Po letech, kdy program Retail Summitu sázel na hlavní řečníky z řad obchodníků, dochází ke změně.

Hloubka i dynamika procesů v ekonomice i společnosti vyžadují, aby se klíčového příspěvku ujala osobnost se znalostí trendů obchodu a poptávky a současně i schopností zohlednit širší politické, společenské a kulturní souvislosti podnikání na evropském obchodním trhu. Volba padla na Dr. Davida Bossharta, šéfa evropského think tanku GDI, který na téma „budoucnosti úspěchu“ vystoupí v první den summitu v Clarion Congress Hotelu v Praze dne 31. 1. 2012.

Dr. David Bosshart stojí v čele GDI (Gottlieb Duttweiler Institute z Rüschlikonu/Zurichu) od roku 1999. GDI je nezávislý evropský think tank, jehož vznik byl iniciován před více než 60 lety známým průkopníkem obchodu Gottliebem Duttweilerem, zakladatelem nejvýznamnějšího švýcarského obchodního řetězce Migros. GDI se dlouhodobě specializuje na sledování změn spotřebního chování a inovací v obchodě a sektoru služeb.
 
David Bosshart jako autor zásadních článků a úvah zveřejňovaných v řadě mezinárodních odborných časopisů a publikací, je velmi vyhledávaným klíčovým řečníkem konferencí v Evropě, USA i v Asii. Jeho rozhled je velmi široký, původní marketingové a obchodní vzdělání si doplnil studiem završeným doktorátem z filosofie a politické teorie. Ve svých vystoupeních se zaměřuje na očekávané změny spotřebního a společenského chování, řídících a kulturních procesů i vliv globalizace a politiky na podnikání. Jako zkušený řečník umí své poznatky sdělovat atraktivním způsobem a v nečekaných souvislostech, takže jeho příspěvek, který zazní mimořádně již ve druhém, tedy předobědovém konferenčním bloku dne 31. 1. 2012 si jistě nenechá nikdo z účastníků Summitu ujít.

Summit se koná s podporou mnohých významných partnerů, platinovými partnery jsou Poštovní spořitelna, součást ČSOB, společnost Telefónica a Plzeňský Prazdroj. Program je k dispozici na internetové adrese www.retail21.cz , kde se lze i registrovat k účasti. Delegáti, kteří tak včetně platby učiní do 30. 11. 2011, mají možnost využít zvýhodněné podmínky pro “Very Early Birds”.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Konference