Týdeník Euro exkluzivně spolupracuje s The Financial Times

11.03.2020 | , Finance.cz
Tiskové zprávy


Praha 10. března 2020 – Vydavatelství Mladá fronta úspěšně dokončilo jednání o exkluzivní spolupráci s britským deníkem The Financial Times. Týdeník Euro tak jako jediné periodikum v Česku bude svým čtenářům nabízet nejdůležitější články a komentáře z tohoto nejdůvěryhodnějšího zdroje finančních a ekonomických zpráv (podle Professional Investment Community).

Na stránkách týdeníku Euro najdou čtenáři od pondělí 23. března každý týden alespoň jeden originální článek či komentář v češtině z jinak zpoplatněného obsahu The Financial Times. Týdeník Euro nabídne nevšední pohled špičkových světových novinářů na události, které hýbou Evropou i celým světem, a také exkluzivní informace o dění na světových trzích. „Čtenář tak získá přehled o tom, jakými tématy a informacemi se zabývají významné světové osobnosti, aniž by musel zprávy složitě vyhledávat a zvlášť si je předplácet,“ uvedl Ondřej Hergesell, šéfredaktor týdeníku Euro.

The Financial Times založené v roce 1888 patří mezi nejrespektovanější média na světě, sídlí v Londýně, který je považován za finanční centrum Evropy. Deník je proto zaměřený především na evropské dění, které je pro čtenáře týdeníku Euro nejrelevantnější. Na stránkách týdeníku Euro se objeví články takových ekonomických novinářů, jakými jsou Martin Volf, Gillian Tett či Edward Luce.

„Jsme rádi, že se týdeník Euro stále rozvíjí, a je tak nadále absolutní špičkou mezi ekonomickými tituly,“ řekl Michal Martinko z Crane Constancy Investments SE, strategický partner vydavatelství Mladá fronta.

Autor článku

Redakce

Redakce  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 5
Hlasováno: 1 krát

Články ze sekce: Tiskové zprávy