Zdravotní polštáře Kanuda: spojení komfortu a terapie pro Vaše zdraví

07.12.2023 | , adaptic
Komerční sdělení


V roce 2005 v Jižní Koreji vznikl koncept polštářů Kanuda, když se renomovaný fyzioterapeut rozhodl řešit problémy se spánkem a bolestmi krční páteře svých pacientů. Jeho cílem bylo vytvořit polštář, který by nejen zajišťoval pohodlný spánek, ale zároveň fungoval jako domácí fyzioterapie.  

zdroj: adaptic.cz

Kanuda - inovace polštářů na spaní

Klíčem k úspěchu polštářů Kanuda byla spolupráce s týmem inženýrů specializujících se na výzkum a vývoj. Společně vyvinuli unikátní polštář, který integruje výhody fyzioterapie do každodenního používání. Tento polštář umožňuje správné narovnání krku během spánku, což je klíčové pro zdravý odpočinek a prevenci bolestí spojených s nesprávnou polohou krční páteře.

Co dělá Kanuda polštáře tak unikátními

Název "Kanuda" odkazuje na "Sladění těla a mysli se správným držením těla". Díky svému inovativnímu přístupu a neustálému vývoji jsou polštáře Kanuda oblíbené mezi více než 2 miliony zákazníky po celém světě. Přinášejí úlevu od bolesti krční páteře a zlepšují kvalitu spánku.

Polštáře Kanuda jsou jedinečné svou schopností udržet krční páteř v ideální pozici během spánku. Na rozdíl od mnoha běžných polštářů, které slibují rovné držení krku, ale časem ztrácejí svou funkčnost, Kanuda si zachovává svoje terapeutické vlastnosti i po delším používání.


zdroj: adaptic.cz

Synergie pro zdravý spánek

Exkluzivní distribuce polštářů Kanuda společností Adaptic, která se specializuje na prodej zdravotních židlí (viz https://www.adaptic.cz/zdravotni-zidle/), je přirozeným rozšířením jejich nabídky. Tímto partnerstvím se Adaptic stává centrem pro komplexní péči o zdravé sezení i spánek.

Polštáře Kanuda představují výjimečné spojení pohodlí a terapeutické péče. S jejich pomocí můžete výrazně zlepšit kvalitu svého spánku a současně přispět ke zdraví vaší krční páteře. Vzhledem k jejich schopnosti dlouhodobě si udržet terapeutické vlastnosti, představují polštáře Kanuda investici do vašeho zdraví, která přináší dlouhodobé výhody.
Pro jejich zakoupení se obraťte na exkluzivního distributora pro Českou republiku, společnost Adaptic, která se specializuje na prodej zdravotních židlí a nyní rozšiřuje své portfolio o zdravotní polštáře Kanuda
 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení