ING představilo unikátní Životní pojištění RODINA

21.06.2006 | , ING ČR
ZOH 2006


Společnost ING přichází od června s novým produktem - Životním pojištěním RODINA. Nabízí jím komplexní řešení, díky němuž je možno celé rodině založit životní pojištění podpisem jediné smlouvy. Toto jednoduché řešení je navíc doplněno třinácti připojištěními díky nimž lze pro každého pojištěnce vytvořit produkt přímo na míru.

ING potvrzuje svou vedoucí pozici na trhu životního pojištění a nabízí nový rodinný produkt, který kombinuje jednoduchost s kompletností.. „ING hledí na pohodlí svých klientů, a proto se snaží pro ně vytvářet jednoduché produkty životního pojištění. Životním pojištění RODINA je sofistikovaným řešením, které umožňuje pružně měnit výši pojistné ochrany a zároveň podle potřeb přidávat další pojištěné,“ doplňuje Dick Okhuijsen, generální ředitel ING ČR/SR.

Životní pojištění RODINA přináší i značnou flexibilitu při práci s vloženými finančními prostředky klientů. Volné finanční prostředky mohou klienti investovat do finančních fondů životního pojištění a dále je v závislosti na výkonnosti fondů zhodnocovat.

Životní pojištění RODINA přináší samozřejmě i řadu dalších zajímavých finančních bonusů. Kromě standardních slev, jako je např. sleva z pojistného při delší než měsíční frekvenci placení, může získat klient, který se rozhodne založit smlouvu pro sebe i svou rodinu, další slevy na pojistném. V rámci životního pojištění RODINA pojistí děti i druhou dospělou osobu za výhodnější cenu, ušetřit může i při sjednání dalších připojištění. 

Možnosti Životního pojištění RODINA rozšiřuje nabídka třinácti připojištění. Ta jsou nastavena tak, aby kryla např. případ úrazu, nemoci, hospitalizace nebo jiné nepříjemné situace.

 

Autor článku

Tisková zpráva