Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Děripaska jedná o prodeji Ingosstrachu s Generali

Děripaska jedná o prodeji Ingosstrachu s Generali

Finance.cz, 2008-12-16 09:11:30

Nejbohatší Rus Oleg Děripaska jedná s italskou pojišťovnou Generali o prodeji podílu v jedné z největších ruských pojišťoven Ingosstrach. Oznámil to dnes na titulní straně hospodářský list Vedomosti. Podle deníku, který se odvolává na nejmenované zdroje z Generali a z PPF, se Děripaska před několika týdny v Itálii setkal s vedením italské pojišťovací skupiny. Na schůzce se prý posuzovaly různé varianty, které by Generali umožnily kontrolovat ruskou pojišťovnu, jako poskytnutí úvěru za 12 procent akcií Ingosstrachu, anebo zvýšení podílu PPFI za peníze Generali na 50 procent ruské pojišťovny. Není však známo, nakolik byl Ingosstrach oceněn, ani kdo z podílníků by pojišťovnu kontroloval. První setkání prý skončilo bez dohody, ale jednání mají pokračovat. Ruské úřady zatím žádnou žádost o schválení prodeje části Ingosstrachu nedostaly.

Děripaska je v Česku zmiňovaný poslední dobou kvůli sporu o Ingosstrach s českými investory ze skupiny PPFI, která spravuje mimo jiné peníze nejbohatšího Čecha Petra Kellnera. Kellnerova finanční skupina PPF má s Generali společný pojišťovací podnik pro podnikání v pojišťovnictví ve střední a východní Evropě, Generali PPF Holding.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 16.12.2008

09:14 - Na internetu kolísají ceny Zatímco ceny myček se prakticky neměnily, na noteboocích mohli spotřebitelé dobře načasovaným nákupem ušetřit až 7 % nákladů.

07:28 - Šéf MMF: Hrozí dlouhá světová krizeSvětová ekonomika by mohla upadnout do dlouhé a těžké krize provázené sociálními nepokoji.

09:11 - Děripaska jedná o prodeji Ingosstrachu s GeneraliNejbohatší Rus Oleg Děripaska jedná s pojišťovnou Generali o prodeji podílu v jedné z největších ruských pojišťoven Ingosstrach.

Reklama
   
Rejstříky - subjekty

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - osoby

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - subjekty

        Rejstriky.finance.cz
        Rejstříky - adresy

          Rejstriky.finance.cz