Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Pražská burza pokračuje v posilování

Pražská burza pokračuje v posilování

Finance.cz, 2009-03-11 13:31:07

Pražská burza dopoledne navázala na úterní výrazné oživení a v souladu se zahraničními burzami silně posílila. Hlavní index PX byl kolem 11:25 výše o 3,24 procenta na 681,6 bodu. K růstu trhu nejvíce přispěly akcie společností ČEZ, Erste Bank a Telefónica O2.

Cena akcií energetické skupiny ČEZ, největší firmy na trhu, vzrostla o 4,6 procenta na 711,5 koruny. ČEZ oznámil podepsání smlouvy o koupi 76procentního podílu v jediném albánském distributorovi elektřiny OSSH s albánskou vládou. Firma KBC Securities snížila cílovou cenu akcií ČEZ o čtvrtinu na 956 korun na akcii, ale ponechala doporučení "koupit".

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 11.03.2009

08:28 - EU se dohodla na snížené DPHKalousek již v minulosti naznačil, že v Česku by se snížení DPH mohlo projevit například u restauračních služeb či kadeřnictví.

08:47 - Americké akcie vzlétly díky příznivé zprávě o CitigroupAkcie amerických korporací včera v New Yorku zažily nejlepší letošní den. Citigroup oznámila návrat zisku.

13:31 - Pražská burza pokračuje v posilováníPražská burza dopoledne navázala na úterní výrazné oživení a v souladu se zahraničními burzami silně posílila.

Reklama
   
Firmy - zajímavé odkazy

Zobrazit další obsah
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz