Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

ÚOHS: Erste Bank může převzít Weinviertler Sparkasse i v ČR

ÚOHS: Erste Bank může převzít Weinviertler Sparkasse i v ČR

Finance.cz, 2009-04-22 07:06:34

Na prodeji se v Rakousku Erste Group Bank se spořitelnou dohodly již loni. Součástí Erste je Česká spořitelna. Podle místopředsedy antimonopolního úřadu Roberta Nerudy jsou aktivity Weinviertler Sparkasse v České republice spíše okrajové, a tak spojení s Erste nevzbuzuje vážné obavy z podstatného narušení hospodářské soutěže. uvedl místopředseda úřadu.

Skupina Erste nabízí bankovní, investiční a úvěrové služby a spoření zejména fyzickým osobám, malým a středním podnikům a veřejnému sektoru. Je činná ve střední a východní Evropě, například v Rakousku, České republice, Slovensku a Maďarsku.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 22.04.2009

15:36 - Internetová reklama v ČR se mění V souvislosti s rostoucí oblibou internetu se začínají prosazovat modernější reklamní nástroje. Klasickou plošnou inzerci nahrazují firmy především efektivním Pay per click (PPC).

07:06 - ÚOHS: Erste Bank může převzít Weinviertler Sparkasse i v ČRČTK to včera řekl místopředseda antimonopolního úřadu Robert Neruda.

14:02 - MasterCard: Trh kreditních karet v ČR poroste o 20 pct ročněLoni tvořil objem plateb kreditními kartami jen 6,7 procenta z celkového objemu uskutečněného všemi kartami.

Reklama
   
Finance.cz - zajímavé odkazy

Zobrazit další obsah
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz