Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Auto roku 2011: Alfa Romeo

Auto roku 2011: Alfa Romeo

Finance.cz, 2010-12-09 09:05:57

Vítězem ankety Auto roku 2011 v České republice se stal automobil Alfa Romeo. Ve finále soutěže, kterou pořádá Klub motoristických novinářů, porazil automobily BMW 5/5 GT, Dacia Duster, Opel Meriva a VW Touareg. Italská Alfa Romeo sřídá Škodu Yeti, který anketu vyhrál loni.

Podle odborné poroty jsou nejdůležitějšími kritérii v soutěži poměr ceny a hodnoty, design, nové technologie, ale i ekologie. Možná právě proto se letos vůbec poprvé volilo i zelené auto roku. Vítězem této kategorie je pro letošek BMW 320d EfficientDynamics.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 09.12.2010

14:22 - Změny v placení daní přinesou státnímu rozpočtu úsporu 46,5 mil. KčMinisterstvo financí dnes upozornilo na další úsporné opatření. Tentokrát při placení daní.

16:51 - Cena ropy Brent jde nad 91 dolarůCeny ropy na světových trzích dnes kvůli chladnému počasí obnovily růst a vrátily se do blízkosti dvouletých maxim.

15:48 - Ratingové hodnocení Irska kleslo o tři příčkyMezinárodní ratingová agentura Fitch snížila hodnocení schopnosti Irska splácet státní závazky.

Reklama
   
Zajímavá témata štítků

Zobrazit další témata štítků
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz