Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace

Změny v placení daní přinesou státnímu rozpočtu úsporu 46,5 mil. Kč

Změny v placení daní přinesou státnímu rozpočtu úsporu 46,5 mil. Kč

Finance.cz, 2010-12-09 14:22:00

Ministerstvo financí dnes upozornilo na další úsporné opatření. Tentokrát při placení daní. Od. 1. 1. 2011 bude možno uhradit daňovou povinnost následujícími způsoby: Na pokladně finančního úřadu, poštovní poukázkou typu „A“, bankovním příkazem, nebo internetovým bankovnictvím.

Od příštího roku se situace změní v tom smyslu, že daňoví poplatníci sice pro zaplacení daně z nemovitostí složenku obdrží poštou jako dosud, ale poplatek za převod peněz již budou muset uhradit. V tomto případě už nepůjde o barevně odlišnou daňovou složenku, ale o klasickou složenku typu „A“, která je běžně dostupná na všech pobočkách České pošty. Toto opatření přinese roční úsporu státnímu rozpočtu ve výši cca 46,5 mil. Kč.

Další aktuality


Nejčtenější aktuality 09.12.2010

14:22 - Změny v placení daní přinesou státnímu rozpočtu úsporu 46,5 mil. KčMinisterstvo financí dnes upozornilo na další úsporné opatření. Tentokrát při placení daní.

16:51 - Cena ropy Brent jde nad 91 dolarůCeny ropy na světových trzích dnes kvůli chladnému počasí obnovily růst a vrátily se do blízkosti dvouletých maxim.

15:48 - Ratingové hodnocení Irska kleslo o tři příčkyMezinárodní ratingová agentura Fitch snížila hodnocení schopnosti Irska splácet státní závazky.

Reklama
   
Zajímavá témata štítků

Zobrazit další témata štítků
Rejstříky - osoby

    Rejstriky.finance.cz
    Rejstříky - subjekty

      Rejstriky.finance.cz
      Rejstříky - adresy

        Rejstriky.finance.cz