Leoš Vondrák manažerem v Ernst & Young

26.04.2007 | , Ernst & Young
Tiskové zprávy


Do týmu podnikového poradenství Ernst & Young nastoupil v dubnu na pozici manažera Leoš Vondrák (38). Bude odpovídat za služby optimalizace dodavatelsko-odběratelského řetězce a za oblasti informačních systémů. Podnikové poradenství je jedním z nejrychleji rostoucích oddělení v Ernst & Young v ČR v posledních letech.

Oddělení podnikového poradenství poskytuje například služby v oblasti projektového řízení, zvyšování výkonnosti podniků a jednotlivých odborných funkcí, řízení nákladů či v oblasti organizačních a procesních změn. Leoš Vondrák bude odpovídat za oblast optimalizace dodavatelsko-odběratelského řetězce a za služby v oblasti informačních systémů.

„Leoš Vondrák svou zkušeností z provozních procesů a hlubokou znalostí řady podnikových informačních systémů jistě přispěje k rozvoji naší divize,“ řekl Jan Fanta, partner oddělení podnikového a ekonomického poradenství Ernst & Young v České republice. „Poradenské služby jsou čím dál žádanější a nároky na poradce se zvyšují i díky tomu, že každý podnik musí průběžně optimalizovat své fungování, snižovat náklady a zvyšovat výkonnost,“ dodal Fanta.

Leoš Vondrák vystudoval ČVUT v Praze. Před nástupem do Ernst & Young působil pět let ve společnosti Oracle, kde byl mimo jiné zodpovědný za prodej informačních systémů.

Leoš Vondrák je ženatý a má dvě děti. Mezi jeho koníčky patří motocykly a hokej. Mluví anglicky a rusky.

Oddělení poradenských služeb společnosti Ernst & Young v České republice obdrželo certifikát jakosti dle normy ISO 9001:2000.
 

Leos_Vondrak.gif

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy