AXA nově nabízí uzavírání penzijního připojištění prostřednictvím internetu

14.06.2007 | , AXA
Tiskové zprávy


AXA penzijní fond nově umožňuje zájemcům sjednat penzijní připojištění prostřednictvím on-line formuláře na svých internetových stránkách. Žádost o připojištění tak lze nyní podat v pohodlí domova a neomezeně 24 hodin denně.

Všichni klienti, kteří využijí on-line formuláře pro sjednání penzijního připojištění navíc získají zajímavou finanční odměnu. AXA penzijní fond patří mezi největší penzijní fondy na českém trhu, jeho služeb využívá téměř 600 000 klientů.

On-line formulář návrhu na uzavření smlouvy o penzijním připojištění je klientům k dispozici na www.axa.cz. Poté co klient formulář vyplní a odešle, je mu na uvedenou adresu doručen AXA penzijním fondem návrh smlouvy. Klientovi stačí smlouvu podepsat a zaslat zpět. Penzijní připojištění tak lze pohodlně sjednat ze svého domova.

„Nabídkou možnosti sjednat penzijní připojištění chceme vyjít vstříc především rozšiřující se skupině mladších lidí, kteří mají o penzijní připojištění zájem a jsou zvyklí komunikovat prostřednictvím internetu,“ říká ředitel PR a komunikace společnosti AXA Marek Zeman. „On-line formulář pro uzavření penzijního připojištění je další novinkou, kterou svým klientům AXA v České republice přináší. Od února letošního roku mohou všichni klienti AXA penzijního fondu využít také bezplatného on-line přístupu k již sjednanému účtu penzijního připojištění a kontrolovat tak jeho stav,“ dodává Marek Zeman

Nabídky bezplatného internetového přístupu k účtu penzijního připojištění využilo již více než 30 000 klientů AXA penzijního fondu. Pokud si klient zažádá o novou službu, může sledovat stav svého účtu penzijního připojištění včetně detailů plateb - účastníka, zaměstnavatele, 3. osoby, státního příspěvku a zhodnocení vložených prostředků.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy