ČPP prodává jako první v ČR pojištění psů „Mazlík“

30.08.2007 | , ČPP
Tiskové zprávy


Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., (dále jen „ČPP“) uvedla na trh novinku Pojištění nákladů na veterinární léčbu psa „Mazlík“.

S produktem, který zejména potěší všechny chovatele a majitele domácích psích miláčků, vstoupila ČPP na domácí pojistný trh již od 27. 8. 2007. Od této doby je dostupný v prodeji na vlastních obchodních místech, informace o produktu podají operátoři klientského centra na lince 841 444 555.

Předmětem pojištění jsou nutné, účelně a neodkladně vynaložené náklady na veterinární výkony spojené s ošetřením zvířete a jeho léčbou v souvislosti s akutní nemocí nebo úrazem. Toto pojištění lze sjednat pro každého registrovaného psa, základním kritériem pro sjednání pojistné smlouvy je jeho věk – pes musí dosáhnout šesti měsíců věku a nepřekročit osm let. Lze jej sjednat v rozsahu pojistných částek od 10 000 Kč do 30 000 Kč s ročním pojistným již od 600 Kč. V nabídce je i možnost připojištění odpovědnosti za škodu z držby psa s limitem plnění až do výše 500 000 Kč.

Za výhodných sazbových podmínek lze pojistit psy Horské služby, psy určené pro osobní asistenci a canisterapii.
Současná veterinární péče o psa je založena na přímých platbách a v mnoha případech akutních stavů dochází k situaci, kdy majitel není schopen pokrýt výdaje s ní spojené. Věříme, že touto novinkou umožníme řadě majitelů lepší a kvalitnější péči o svého psa.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy