Majitelé balíčku Extra konto si mohou sami zdarma změnit PIN

05.09.2007 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka nabízí zdarma změnu PINu u embosované platební karty v Extra kontu. Majitelé balíčku Extra konto si mohou sami zdarma změnit PIN tak, aby se jim lépe pamatoval.

„Již od 1. srpna 2007 si mohou naši klienti změnit PIN ke své kartě v kterémkoli z 655 bankomatů Komerční banky. Již během prvních pár týdnů provozu je zcela zřejmé, že možnost změny PIN zaznamenala u našich klientů velký úspěch. Velmi nás těší reakce klientů, kteří neváhali a ihned po zavedení služby si během prvních pár dnů svůj PIN opravdu změnili. Nyní nově nabízíme možnost změnit si PIN zdarma v rámci balíčku Extra konto“, uvedl Zdeněk Mojžíšek, výkonný ředitel pro marketing Komerční banky.

Držitelé všech platebních karet vydaných Komerční bankou si u svých karet mohou sami změnit PIN v bankomatech Komerční banky. Tato změna je standardně zpoplatněna částkou 50 Kč.

„Naše nabídka změnit si PIN zdarma je určena pro všechny držitele embosované platební karty Inter Card, která je nabízena zdarma jako součást balíčku Extra konto. Držitelé těchto karet si budou moci zdarma změnit PIN až do 31. října 2007. Věříme, že kartu s vlastním PINem budou klienti nejen častěji používat při výběrech z bankomatu, ale hlavně při platbách u obchodníků. Transakce by tak měla být pro klienta pohodlnější a bezpečnější“, dodala Monika Truchliková, vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Novou funkčností bankomatů vyšla Komerční banka již před měsícem vstříc klientům, kteří mají problém zapamatovat si PIN přidělený bankou při vydání karty, nebo mají přístupových kódů a hesel k nejrůznějším službám tolik, že si je prostě pletou.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy