Účetní program WinDUO

10.11.2008 | , ČAPEK - WinDUO
Tiskové zprávy


Společnost ČAPEK-WinDUO, s.r.o. se zabývá od r. 1990 vývojem ekonomického software pro vedení účetnictví malých a středních organizací.

Zakladatelem firmy byl Ing. Zdeněk Čapek, autor programu pro podvojné účetnictví DUO pro DOS a od r. 1994 se podílel na vývoji programu WinDUO - Účetnictví pod operačním systémem Windows a v r. 2004 také WinDUO - Daňová evidence.

Program WinDUO je rozšířen nejen v České republice, ale také na Slovensku. Díky mnohaletým zkušenostem, dobré spolupráci s auditory, daňovými poradci a také snadné obsluze se stal program WinDUO vyhledáváným programem jak pro podnikatele, tak i příspěvkové a nevýdělečné organizace. Rovněž byl koncepován i pro územní samosprávné celky, banky a jiné finanční instituce.
Při práci s programem Vás provází interaktivní (bublinková) nápověda, což umožňuje snadnou práci se softwarem WinDUO. Ekonomický systém je možné použít ve všech verzích Windows (95, 98, 2000, NT, ME, XP,VISTA), je rychlý, výkonný a odpovídá zákonu o účetnictví, zákonu o dani z příjmu, zákonu o DPH a dalším souvisejícím předpisům a vyhláškám. Rovněž je zajišťována pravidelná údržba programu včetně legislativních změn.

V současné době nabízíme  produkt WinDUO - BENEFIT. Jedná se o verzi účetnictví pro neziskové organizace - nadace, nadační fondy, které fungují na základě zákona č. 227/1997 Sb a zákona č. 83/1990 Sb. o občanských sdruženích. Obsahuje komplexní účetní agendu včetně evidence majetku, zásob a tisku výkazů.

winduo.png

Společnost ČAPEK-WinDUO, s.r.o. disponuje vlastní školící místností, která je nově vybudována a vybavena moderní technikou, kde probíhají školení k obsluze programu WinDUO jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele programu a také k obsluze skladů. V období ročních závěrek je školení přítomen i daňový poradce s informacemi o náležitostech, potřebných k ukončení daného účetního období a vyplnění formulářů pro finanční úřad.

Nově je naše činnost zaměřena také na oblast vzdělávání dospělých, a to kurzy počítačové gramotnosti, manažerské kurzy a kurzy v oblasti sociálních služeb. 

Pro firmy s malým počtem dokladů a pro zájemce o náš  program nabízíme možnost využití a vyzkoušení   bezplatné verze WinDUO GRATIS, která je plnou verzí omezenou časově a počtem dokladů. Umožňuje vést jak daňovou evidenci, tak i účetnictví.

Software WinDUO pokrývá nároky účetních agend, daňové evidence, obchodu, skladu, pokladen, bank, majetku a dalších potřeb firem nejen v tuzemské, ale i zahraniční  oblasti. Výhodou programu jsou mnoholeté zkušenosti, snadná obsluha, provázanost záznamů, pravidelné upgrade včetně legislativních aktualizací, on-line podpora a účetní a daňové poradenství.
Kvalita programu, vstřícný a seriózní přístup ke svým zákazníkům jsou prioritními vlastnostmi společnosti ČAPEK-WinDUO, s.r.o.

Více informací na www.winduo.cz  nebo na telefonních číslech 596 248 585, 596 248 545, mobil 604 402 699.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy