Vaše úspory Vám nyní vydělají dvakrát

12.11.2008 | , WPB Capital
Tiskové zprávy


Založte si do konce roku u WPB Capital spoření s nejvyšším zhodnocením 5,85 % ročně a získejte navíc až 6 000 Kč jako dárek a to hned na začátku spoření.

Vzhledem k současné finanční krizi a turbulencím na akciových trzích zůstávají stálicí ve zhodnocování peněž spořicí účty a termínované vklady. Tyto klasické spořicí produkty dnes představují jistotu nejen pro konzervativní klienty, ale v poslední době je vyhledávají i ti, kteří své peníze investovali jinak, například v podílových fondech, ale vzhledem k situaci nedosahují výsledků, jaké si představovali.

Banky i spořitelní družstva jsou si dobře vědomy zájmu klientů, a proto úrokové sazby drží relativně vysoko i přes nedávné snížení úrokových sazeb Českou národní bankou. Nyní můžete v bankách získat spoření s výnosem až 3,5 % ročně, ve spořitelních družstvech nabízí až 5,65 % ročně podle výše a délky vkladu.

Vlády evropských zemí včetně České republiky se dohodly na navýšení pojištění vkladů na 100 % do výše až 50 000 eur. Poslanecká sněmovna již tuto změnu schválila, což znamená, že budou mít klienti bank i spořitelních družstev své vklady ještě lépe zabezpečeny.

WPB Capital nyní nabízí svým klientům ještě něco navíc. Pokud si do konce roku založíte termínovaný vklad nebo spořicí účet u spořitelního družstva WPB Capital získáte kromě výnosu až 5,65 % peněžitou prémii ve výši 1 000 až 6 000 Kč a to hned na začátku spoření.

Prémie Vám bude předána po připsání stanovené úložky na nový spořicí účet nebo termínovaný vklad a to způsobem, který si sám zvolíte. Vybrat si můžete z následujících možností: hotovost na pobočce WPB Capital, zaslání prémie na Váš běžný účet nebo připsání částky ke vkladu.

Více informací na www.wpb.cz.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy