Vánoční nabídka od Komerční banky: vezměte si úvěr před vánoci a začněte jej splácet až na jaře!

02.12.2008 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


od 2. prosince 2008 Komerční banka nabízí zájemcům o spotřebitelský úvěr možnost odložit jeho splácení až o tři měsíce. Jedná se o akční nabídku platnou až do konce ledna 2009.

Rádi bychom klientům zpříjemnili nejen vánoční období, které může být finančně náročné, ale i období po novém roce, kdy je zase čas výhodných nákupů v rámci zimních slev. Klienti, kteří si sjednají u Komerční banky úvěr s odkladem splátek, nebudou po dobu odkladu muset platit splátku úvěru. Úvěr, který získají v prosinci, tak mohou začít splácet až na jaře. Za sjednání odkladu splátek není účtován žádný poplatek.
S Půjčkou bez rizika, u které lze odklad splátek využít, mohou klienti získat až 500 000 Kč na cokoliv. Do výše 250 000 Kč je půjčka zcela bez poplatku a může být poskytnuta bez zajištění. Klienti si také sami mohou určit výši splátky půjčky tak, aby nezatížila jejich rozpočet, a to díky její dlouhé splatnosti. Splácení je možné rozložit až na 6 let.
K půjčce navíc Komerční banka nabízí zdarma pojištění schopnosti splácet pro případ nenadálých událostí (dlouhodobá pracovní neschopnost, ztráta zaměstnání, plná invalidita, úmrtí). Půjčku lze kdykoli bez sankcí předčasně splatit, a to zcela nebo částečně.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy