Kreditní karta CCS KREDO MasterCard Electronic se při nenadálé situaci postará i o vaše blízké

06.02.2004 | , Finance.cz
LEASING A SPLÁTKY


Podle posledních údajů CCS České společnosti pro platební karty a.s. využívají klienti stále častěji nadstandardních služeb, které CCS nabízí držitelům kreditních karet CCS KREDO MasterCard Electronic. Jedná se především o pojištění pro případ ztráty zaměstnání, plné pracovní neschopnosti, plné a trvalé invalidity úrazem a pro případ smrti. Uživatelé kreditních karet se tak snaží vyvarovat problémům při splácení úvěrů v důsledku nepříznivých životních situací nebo zajistit rodinu v případě vážných zdravotních problémů.

Jak uvedl David Sroka, tiskový mluvčí společnosti CCS, téměř 40 procent žádostí o kreditní kartu obsahuje v současné době zároveň žádost o minimálně jeden z pojistných produktů. Nejčastější formou je přitom pojištění KOMFORT, poskytované ve spolupráci s pojišťovnou CARDIF PRO VITA, a.s., zahrnující všechny výše zmíněné druhy pojištění. Je určeno fyzickým osobám mladším 65 let v dobrém zdravotním stavu a stálém pracovním poměru. Této nabídky již využívá více než čtvrtina klientů CCS, kteří se tak chrání proti neschopnosti splácet úvěry, které prostřednictvím kreditních karet běžně čerpají.

Držitelé kreditních karet CCS KREDO se s tímto pojištěním nemusí obávat, že kvůli ztrátě zaměstnání nebo v případě nemoci nebudou schopni splácet své úvěry. Díky pojištění KOMFORT stačí nahlásit pojistnou událost u pojišťovny CARDIF PRO VITA, případně u CCS,  a pokud pojistná událost splňuje parametry pro vznik nároku pro pojistné plnění, další splátky za držitele karty CCS KREDO hradí pojišťovna. V případě ztráty zaměstnání po dobu až jednoho roku a případně po celou dobu nemoci, je-li tato delší 60 dnů.

Dalším z pojistných produktů, který CCS držitelům kreditní karty CCS KREDO nabízí, je pojištění BENEFIT pro případy smrti úrazem či plné trvalé invalidity způsobené úrazem. V případě trvalé invalidity pojistné plnění čerpá sám postižený až do výše 400.000 Kč, v případě smrti jde především o finanční zajištění rodinných příslušníků částkou až 300.000 Kč. Tento druh pojištění má prostřednictvím CCS uzavřeno téměř 20 procent držitelů kreditních karet.

Výjimečné přitom není ani to, když má jeden držitel kreditní karty CCS KREDO pojištění obě dvě a kdy se brání proti neschopnosti splácet a zároveň je také pojištěn pro případ životních neštěstí. 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: LEASING A SPLÁTKY