ČMKOS spustila věrnostní program, členům slibuje 500 Kč a slevy

22.06.2012 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 22. června (ČTK) - Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) dnes na internetu zprovoznila benefitní portál, na kterém odboráři hned po registraci do tohoto věrnostního projektu zdarma dostanou platební kartu s 500 korunami a poté mohou čerpat různé slevy například na jízdu vlakem, pohonné hmoty či nákupy. Vyplývá to z informací, které má ČTK k dispozici. ČMKOS zastřešuje 30 svazů s téměř půl milionem členů.

"Portál přináší exkluzivní nabídku v oblasti osobních financí a slev důležitých produktů, na kterých mohou členové odborů citelně ušetřit," stojí v propagačním materiálu. Přímo na benefitním portálu Odboryplus.cz, který už je v provozu, ČMKOS vedle nabídky bonusů vypočetla i výhody členství v odborech a nechybí ani žádost o přijetí do odborového svazu.

Mezi aktuálně nabízené bonusy patří například in-karta Českých drah se slevou 36 procent, hypotéka se sníženou sazbou o 0,3 procenta, zdarma kredit mobilního operátora Vodafone v hodnotě 180 korun, sleva 0,5 koruny na litr pohonné hmoty u čerpacích stanice Benzina či body do věrnostního programu obchodního řetězce Tesco.

Podrobnosti o novém věrnostním programu vedení ČMKOS zveřejní na dopolední tiskové konferenci.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK