Jak na ziskové obchodování živě již 22.10.

09.10.2012 | , X-Trade Brokers
Tiskové zprávy


Zájemci o obchodování měn, komodit či akcií mají znovu šanci nahlédnout do tajemství úspěchu dlouholetého profesionálního obchodníka Ludvíka Turka a přijít se zdarma podívat, jak takové reálné obchodování neboli Live Trading ve skutečnosti vypadá. 

Po úspěšném konání těchto akcí v září se přední brokerská společnost X-Trade Brokers (XTB) rozhodla vypsat nové termíny v dalších městech. Tentokrát to bude 22. 10. Praha, 23. 10. Ústí nad Labem, 24. 10. Nitra, 25. 10. Žilina a 26. 10. Olomouc.

Chcete se dozvědět o Live Tradingu více? Zeptejte se Jaroslava Brychty na chatu.

Řada začínajících obchodníků má mnohdy mylné přestavy o tom, jak obchodování funguje a jak dlouhodobě obchodovat se ziskem. Proto při živém obchodování Ludvík Turek ukáže, jak se připravuje na svůj obchodní den, jak otevírá své obchody, sleduje jejich průběh a kdy obchod uzavírá. Bude obchodovat na svém obchodním účtu, se svými penězi a bude se rozhodovat na základě aktuální situace na trhu.

Živé obchodování doplní svým komentářem profesionální obchodník Roman Dvořák, který vysvětlí, co od obchodování očekávat, jak si stanovit své cíle a jaké hlavní a především dlouhodobě účinné strategie použít. Tyto strategie, či setupy, přitom mohou využít jak začínající, tak pokročilí obchodníci.

Na záznam z této akce, která se uskutečnila 10. 9. v Praze, se podívejte v tomto videu.

 

Účast je pro všechny zájemce bezplatná, avšak kapacita je omezená.

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy