Na které brigádě si můžete nejvíce vydělat

28.07.2004 | , Finance.cz
FinTriky


Téměř každý student si chce přes prázdninové dny přivydělat na nějakou tu  maličkost. V kterém oboru a městě jsou nejvyšší výdělky? Jak a kde brigádu hledat?

Téma týdne: Vyděláváme o prázdninách

Přestože prázdniny jsou téměř ve své polovině, stále ještě můžete najít dobrou brigádu. Studenti v Praze mají jako každým rokem největší šanci najít si brigádu dle jejich požadavků.

Kdo má šanci na nejvyšší výdělky

Ovládáte alespoň jeden cizí jazyk? Umíte programovat nebo máte základy účetnictví? Nedělá vám problém komunikovat s lidmi? Pak je tu velká šance najít dobře placenou práci a samozřejmě si prohloubit své dosavadní znalosti praxí.
Na pozici s výše uvedenými znalostmi můžete nalézt na internetových stránkách www.jobs.cz brigádu i za 23.000Kč za měsíc. Je však potřeba rychle reagovat.

Běžná hodinová odměna je 40 – 60Kč. V tomto rozmezí naleznete celou řadu pracovních příležitostí. Příkladem může být pokladní v supermarketu, práce ve výrobě, asistenční či pomocné práce, … Je ale rozdíl, v kterém kraji danou práci vykonáváte. V Praze si vydělá brigádník pracující na pokladně zhruba o deset korun více než v jiném městě.

Další finanční tipy a triky naleznete na stránce http://www.finance.cz/aktuality.

Autor článku

Petra Niedlová  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FinTriky