T-Mobile zavede novou tarifní značku pro mladé Kaktus

03.10.2013 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 3. října (ČTK) - Mobilní operátor T-Mobile zavede od úterý novou značku pro mladé Kaktus. Nabídne devět kombinovatelných balíčků s minutami volání, SMS a daty. Firma to dnes oznámila na tiskové konferenci.

Balíčky budou obsahovat 20 až 200 minut volání nebo 40 až 400 SMS či 80 až 1000 MB vždy za ceny od 50 do 300 korun. Platit budou 30 dnů od zakoupení. S možností kombinování volných minut a SMS přišel již před několika lety Vodafone.

Pokud uživatel nebude mít aktivovaný žádný balíček, bude platit v rámci základního tarifu 2,90 Kč za minutu hovoru, účtovaných po vteřinách, 1,50 Kč za SMS a jednu korunu za každý MB dat.

"T-Mobile podporuje řadu externích projektů. Tentokrát jsme se rozhodli podpořit projekt interní, s nímž přišli naši zaměstnanci. Silná značka pro mladé na telekomunikačním trhu chybí, a proto věříme, že bude úspěšná," uvedl generální ředitel T-Mobilu Milan Vašina.

Kaktus bude bez závazku. Jeho předplacenou kartu bude možné koupit přes internetovou stránku www.mujkaktus.cz, v maloobchodních prodejnách novin nebo ve dvou značkových prodejnách T-Mobilu v Praze a v Brně. Zákazníci si své služby budou moci spravovat sami on-line na webu nebo prostřednictvím mobilní aplikace.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK