Nová telefonní čísla firem lze vyhledat na internetu

24.09.2002 | , Finance.cz
Press centrum


Server Finance.cz ve spolupráci s Hoppenstedt Bonnier Information zareagovaly na současnou ztíženou situaci při získávání informací o přečíslování a zveřejnily nová čísla firem v databázi na homepage http://firmy.finance.cz (rychlé vyhledávání firem). Návštěvníci tak ušetří případný poplatek za volání na informační linku nebo čas při přístupu na přetížené webové stránky.

Databáze firem, která byla na adrese http://firmy.finance.cz nedávno zveřejněna, obsahuje více než 20 000 položek. Jejím dodavatelem je společnost Hoppenstedt Bonnier Information, s.r.o. Uživatelé mají možnost v databázi vyhledávat firmy podle obce, činnosti či produktu. Sekce http://firmy.finance.cz byla spuštěna 17. 9. 2002, je určená především pro firmy či podnikatele a pro uživatele, kteří hledají informace o firmách. Návštěvníci stránek zde najdou údaje o firemních produktech, certifikaci firem a tiskové zprávy společností. Součástí nové sekce jsou také praktické informace o finančních produktech určených pro firmy, jako jsou například pojištění podnikatelských rizik nebo bankovní účty.

Více informací: Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel, Telefon: Finance.cz, +420–5-44423715, Email: manhalter@finance.cz

www.finance.cz: Nezávislý finanční server, který byl spuštěn v roce 1997. Server nabízí nejen informační podporu, ale též prodej finančních produktů. V srpnu 2002 zaznamenal server www.finance.cz dle výsledků nezávislého šetření návštěvnosti webových stránek Taylor Sofres Factum 44 843 IP adres (dá se přirovnat k počtu čtenářů), což je o 3 733 více než v předchozím měsíci.

FINANCE.EU: V říjnu 2000 byla založena společnost FINANCE.EU, a.s. Stoprocentním vlastníkem Finance.EU je společnost AWD Holding, která do společnosti kapitálově vstoupila 16. 7. 2002. Součástí FINANCE.EU jsou dceřinné společnosti FINANCE.CZ, s.r.o. a FiM-Finanční marketing, s.r.o., RoFis, s.r.o., Financie.pl a Finance.hu.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum