Karlovarský Thermal vypsal výběrové řízení na nového šéfa

24.09.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 24. září (ČTK) - Karlovarský hotel Thermal vypsal dvoukolové výběrové řízení na generálního ředitele. Informovalo o tom na internetu ministerstvo financí. Po zájemcích požaduje mimo jiné úspěšnou minimálně desetiletou praxi s řízením obdobného zařízení nebo znalost angličtiny a ruštiny. Přihlášky lze poslat do 24. října předsedovi představenstva hotelu Ivanovi Chadimovi.

Ministerstvo financí kompletně vyměnilo vedení státní společnosti Thermal - F již na konci června. Z funkce jeho ředitele byl odvolán bývalý karlovarský primátor Josef Pavel (ODS). Ministerstvo rozpustilo i šestičlenné představenstvo a devítičlennou dozorčí radu společnosti. Změny úřad odůvodnil mimo jiné nespokojeností s hospodářskými výsledky. Následně ovšem úřad přistoupil k dalším změnám poté, co se zaměstnanci postavili proti tehdy jmenovanému řediteli Danielu Křováčkovi.

Na konci července tak ministerstvo financí opět odvolalo celé představenstvo. Řízením hotelu byl pověřen bývalý šéf karlovarského hotelu Savoy Westend Rudolf Mašata. Do představenstva byli nově jmenování Ivan Chadima a za MF právník Adam Vojtěch.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK