O2 TV sníží počet tarifů na tři a bude dostupná i samostatně

26.05.2015 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 26. května (ČTK) - Telekomunikační firma O2 od července sníží počet tarifních programových balíčků v rámci O2 TV ze 47 na tři. Zároveň bude možné službu pořídit i samostatně bez nutnosti platit i za internetové připojení. Ceny za pořizované programy se nezmění. Uvedli to zástupci firmy na dnešní tiskové konferenci.

Zákazníci nově nebudou vázáni obsahovými balíčky, ale budou moct sledovat desítky televizních programů různých žánrů, včetně nového kanálu O2 Sport s fotbalovými zápasy Ligy mistrů a nejlepším zápasek kola v české lize.

Základní tarif M nabídne průřezový mix 60 kanálů za 299 Kč měsíčně s internetovým připojením od O2 nebo za 399 Kč samostatně. Za dalších 100 Kč se nabídka programů v podobě tarifu L zdvojnásobí na 120 kanálů. Přibude například deset filmových kanálů v čele s HBO. Nejvyšší nabídka XL bude obsahovat i erotiku. Cena bude začínat na 749 Kč měsíčně.

\"S O2 TV máme na trhu velký úspěch a počet jejích majitelů už překročil hranici 200.000. Zatím ji mohli mít pouze naši zákazníci, od července ji zpřístupňujeme prakticky všem, tedy zhruba 4,3 milionů českých domácností,\" uvedl ředitel marketingu O2 pro domácnosti David Duroň. Podle něj je cílem O2 v blízké době mít půl milionu zákazníků.

K O2 TV firma nabízí aplikaci O2 TV Go pro sledování televize z mobilních zařízení. Ta v současnosti obsahuje 20 programů, od července bude kopírovat celou programovou nabídku O2 TV. Aplikace O2 TV Go má dosud 330.000 stažení.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK