IV. ročník semináře Unie Offshore poradců

25.04.2005 | , AKONT
Tiskové zprávy


Dne 31. května 2005 proběhne v Hotelu Praha čtvrtý ročník konference Unie Offshore Poradců ČR. Odborným garantem je opět vedoucí společnost na trhu služeb mezinárodního daňového plánování – skupina společností Akont.

Mezi partnery semináře patří AWD Česká Republika (provozovatel finančního portálu finance.cz), Paul & Beer (poradce v oblasti podnikových financí; provozovatel portálu www.spravcepohledavek.cz), Sophia Finance (poradce v oblasti osobních financí) a Společnosti Online (vedoucí firma na trhu v oblasti zakládání českých a slovenských společností). Seminář je zaměřen na nové možnosti daňového plánování po vstupu do EU. Cílem semináře je seznámit posluchače se změnami a novými možnostmi, které přinesl vstup České republiky do EU a očekávaný vývoj v následujících letech.

Vstup České republiky do EU otevřel zcela nové možnosti využití zahraničních společností nejen v oblasti mezinárodního daňového plánování. V připravovaném semináři Vás seznámíme se změnami, které nastaly za poslední rok. Za přispění českých specialistů se budeme zabývat:

1. Praktickými zkušenostmi s daňovým plánováním po vstupu ČR do EU
V první části semináře Vás naši specialisté seznámí s praktickými zkušenostmi, které jsme nabyli po vstupu do EU. Poukáží na změny, které zaznamenaly nejvyužívanější struktury pro daňové plánování. Seznámí Vás s možnostmi nových struktur v oblasti poskytování služeb, obchodu se zbožím i financování. Součástí této přednášky bude i představení práva Evropské unie a jeho aplikace a dopady na jednotlivé národní právní systémy. Posluchači se také seznámí s nejdůležitějšími direktivami Evropské unie, které přímo ovlivňují daňové plánování.

2. Právní ochrana majetku v EU
Ochrana majetku je často složitější než jeho vytvoření. Bohužel ze zkušeností víme, že se na ochranu majetku často zapomíná. Část semináře bude proto věnována tomuto tématu a seznámí Vás s nejdůležitějšími prvky ochrany a zabezpečení majetku před možnými podnikatelskými i nepodnikatelskými riziky.

3. Možnosti optimalizace nemovitého majetku v rámci holdingové struktury
Naši auditoři zde vysvětlí možnosti optimalizace nemovitého majetku. Tato optimalizace patří mezi nejsložitější, ale ne neřešitelný problém. Při využití našich služeb není nutné odvádět státu vysoké daně a omezovat tak Váš další podnikatelský rozvoj. Jakým způsobem to provedeme Vám ukážeme na semináři.

4. Přesídlení společnosti a Evropská akciová společnost
Vstup do EU umožnil i jednu doposud nevídanou věc: Přesídlit společnost z ČR do jiného státu EU. Přesídlení Vám umožní využít liberálnějších zákonů jiných států, uspořádat vnitřní organizaci společnosti dle Vašich představ a přitom stále podnikat na území ČR. K tomuto účelu dokonce vytvořila Evropská unie speciální entitu – Evropskou akciovou společnost. Naši odborníci Vám nejen představí tento typ společnosti, ale vysvětlí i její výhody a případné omezení.

Seminář bude zahájen v 9 hodin a plánované ukončení je ve 14 hodinu. Samozřejmě nebude chybět ani přestávka s rautem. Jednotlivé bloky budou přednášet odborníci z našich řad a spolupracující osoby, které se podílí na přípravě některých specifických produktů pro Vás. V případě vašeho zájmu prosím vyplňte přihlašovací formulář, který naleznete zde: www.akont.cz.

Autor článku

 

Články ze sekce: Tiskové zprávy