Intraship – pohodlné zpracování leteckých a pozemních zásilek

27.10.2005 | , DHL
Tiskové zprávy


Přední poskytovatel logistických a kurýrních služeb, společnost DHL Express, s.r.o., nabízí zákazníkům novou eCommerce aplikaci s názvem Intraship. Tato služba jim zdarma umožňuje zpracovávat zásilky letecké a pozemní přepravy v jednom prostředí pomocí internetu.

Službu Intraship v současné době využívají zákazníci ve dvanácti evropských zemích. Například v Rakousku, Německu, Švýcarsku, Belgii nebo Španělsku. V České republice je tato aplikace klientům DHL zpřístupněna od konce roku 2004.

„Aplikaci Intraship jsme během letošního roku poskytli našim klientům z různých oborů průmyslu, kteří se  pohybují v sektoru B2B i B2C. Uživatelé, jejich IT podpora i security oddělení zejména oceňují zvolenou internetovou technologii. Díky velké spokojenosti klientů zaznamenáváme každý měsíc 30% nárůsty zásilek zpracovaných touto technologii,“ doplňuje e-Commerce manager DHL Express, s.r.o. Lenka Soukupová.

Intraship je určen pro zákazníky, kteří využívají služeb DHL pravidelně a posílají větší objemy zásilek. Umožňuje správu a přístup více uživatelů najednou s možností sdílení společných databází údajů. 

Lenka Soukupová dále dodává: „Uživatel vykonává veškeré operace připojen on-line na uvedené internetové stránky, ale u velkých objemů zásilek může využít možnost konverze údajů ze svých systémů a import do Intrashipu. Pro bezproblémové stažení a tisk vytvořené dokumentace doporučujeme minimální rychlost internetového připojení 128 kb/s.“
Další samozřejmostí u eCommerce aplikací DHL je jejich bezplatné poskytnutí, případné školení uživatelů a následná technická podpora přímo od členů DHL e-commerce oddělení.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy