Soutěž pro návštěvníky stavebních veletrhů

02.03.2006 | , Stavební veletrhy Brno
Tiskové zprávy


Ve dnech 25. – 29. dubna 2006 se uskuteční soutěž pro návštěvníky stavebních veletrhů Brno 2006. Vyhlašovatelem soutěže jsou Veletrhy Brno, které připravily pro účastníky soutěže lákavé ceny.

Hlavní cenou pro výherce je nová střecha od firmy Tondach v celkové hodnotě 200.000 korun. Dalšími významnými cenami je zahraniční zájezd pro dvě osoby věnovaný cestovní kanceláří MEDEA, poukázka v hodnotě 10.000 korun na nákup stavebnin v síti prodejen Raab Karcher a poukázka na nákup stavebního materiálu v hodnotě 5.000 korun také od firmy Raab Karcher.

„Věříme, že soutěž dále zvýší návštěvnost Stavebních veletrhů Brno a expozic participujících vystavovatelů,“ uvedl David Pokorný, manažer PR a reklamy Stavebních veletrhů. Veletrhy Brno by rády zapojily do soutěže obyvatele střední a jižní Moravy, a dále by prostřednictvím plošné inzerce chtěly oslovit odbornou veřejnost z celé ČR.

„Chtěli bychom oslovit zvláště návštěvníky, kteří by rádi vylepšili svoje byty a domky, kteří si právě pořizují nové bydlení a potřebují odbornou radu, nebo ty, jejichž chalupa, rekreační domek nebo zahrada potřebuje vylepšit a zrenovovat,“ dodává David Pokorný.

Co je podmínkou pro zapojení návštěvníka veletrhů do soutěže?

- Soutěžní lístky obdrží každý návštěvník veletrhu spolu se vstupenkou u pokladny. Na zadní straně lístku jsou uvedeny otázky participujícících firem formou kvízu, případně otázky budou vyvěšeny přímo v expozicích.
- Na zadní stranu lístku napíše návštěvník správnou odpověď na otázku, kterou se dozví pouze při návštěvě příslušné expozice.
-Vyplněný soutěžní kupón odevzdá na místech informační sítě ELIS do 13.00 hodin posledního dne konání stavebního veletrhu, tj. 29. 4. 2006.
- Do závěrečného slosování je zařazen pouze jeden lístek od každého účastníka.
- Slosování proběhne poslední den

Obyvatele Brna budou o soutěži pět dnů před veletrhem IBF informováni prostřednictvím rádia Petrov. Reklamní spot zde poběží sedmkrát denně. Dále bude informace k dispozici v síti prodejen Raab Karcher nebo v Národním stavebním centru.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy