Živnostenská banka bude nabízet produkty společnosti CAC Leasing ze skupiny HVB Group

07.04.2006 | , Živnostenská Banka
Tiskové zprávy


Živnostenská banka rozšířila od 1. dubna 2006 nabídku svých služeb o leasingové produkty společnosti CAC Leasing

 

Živnostenská banka rozšířila od 1. dubna 2006 nabídku svých služeb o leasingové produkty společnosti CAC Leasing. V  první fázi bude banka nabízet finanční, operativní a zpětný leasing včetně splátkového prodeje v oblasti leasingu strojů a zařízení zejména korporátním klientům.

 

 

„Uzavření obchodní smlouvy o vzájemné spolupráci mezi Živnostenskou bankou a společností CAC Leasing plně koresponduje s našim záměrem postupně rozšiřovat nabídku i o další finanční produkty, které jsme v naší nabídce zatím neměli,“ uvedl Aleš Barabas, místopředseda představenstva a první náměstek generálního ředitele Živnostenské banky.  Tento krok odpovídá strategii v oblasti cross- sellingu vznikající finanční skupiny, dodal Christoph Greussing, předseda představenstva CAC LEASING.

 

 

Společná nabídka Živnostenské banky a CAC Leasing se vztahuje především na leasing strojů a zařízení. Klienti mohou také volit z nabídky na leasing nemovitostí, dopravní techniky a tzv. full service leasing, tedy kompletní zajištění služeb pro firemní vozový park, a to od leasingu aut přes přihlášení SPZ, pojištění, zaplacení silniční daně, dálničních známek až po poplatky za autorádio.

 

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy