Hospodářské výsledky za rok 2005 hodnotí CCA Group jako pozitivní

11.04.2006 | , CCA Group
Tiskové zprávy


Uplynulý rok 2005 znamenal pro společnost CCA Group a.s. úspěšné období.

Uplynulý rok 2005 znamenal pro společnost CCA Group a.s. úspěšné období. Vývoj hospodářských výsledků CCA má v uplynulých letech i přes silnou konkurenci stále rostoucí trend.  CCA je ryze českou společností, která působí na trhu softwarových řešení, konzultací a aplikací na míru od roku 1991. Letos tak oslaví 15 let své existence.
 
„V loňském roce jsme dosáhli obratu celkem 105 mil. Kč, což znamená ve srovnání s rokem 2004 nárůst o bezmála 29 %,“ informuje Jiří Laciga, generální ředitel CCA Group. „Rozhodně však nesmíme usnout na vavřínech. Máme toho ještě mnoho co nabídnout a již nyní se dá očekávat, že letošní i příští rok bude obdobně úspěšný.“
Za úspěchem firmy stojí především zvyšující se zájem středních a velkých firem o speciální informační systémy pro státní správu, zavádění vzdělávacích systémů, e-learningové kurzy a konzultace. Společnost CCA Group sama aktivně tyto produkty využívá pro zefektivnění práce a urychlení procesů v řízení firmy. Na základě vlastních zkušeností a poznatků klientů přichází s vylepšeními a snaží se vytvářet nové trendy v oblasti softwarových řešení.

ÚSPĚCHY V ROCE 2005
• Dokončení projektu propojení aplikací Ramses Akademie a zákaznického systému SAP společnosti ČEPS (Česká energetická přenosová soustav).
• Uvedení služby dodávky komunikační technologie na dané místo a v daný termín – Cisco Port Financing. Partnery byly společnosti Expert and Partner Engineering, dceřinná společnost CCA Group, a společnost Cisco.
• Zavedení řešení založeného na platformě Microsoft.
• Dodávka řešení Business Inteligence, datových skladů pro společnost ČSA.
• Zavedení e-learningových kurzů pro TNT Express Worldwide s.r.o.
• Prodej 100% podílu ve společnosti Expert & partner engineering, spol. s r.o. 
• Nasazení nové verze Školy Online s Class Serverem na 100 základních a středních školách

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy