Slavia pojišťovna zvýhodní dobré řidiče z menších měst

21.03.2011 | , Ručení.cz
POJIŠTĚNÍ


Slavia pojišťovna právě v těchto dnech překvapí dobré řidiče z menších měst velmi výhodnou nabídkou povinného ručení. Klienti z měst do 50 tisíc obyvatel, starší 30 let a s minimálně tříletým bonusem a vozidlem o výkonu do 100 kW od března automaticky získají zvýhodněné sazby při uzavření nového povinného ručení ve variantě ZÁKLAD 35/35 mil. Kč. Tito noví klienti zároveň získají výhodněji i nejžádanější připojištění čelního skla a asistenčních služeb.

Slavia pojišťovna je vnímaná jako dynamická pojišťovna, která oslovuje tisíce klientů zejména ve větších městech. Se zvyšující se dostupností služeb v celé ČR však chce nabídnout další zvýhodnění také konzervativním zkušeným řidičům z menších měst. „Dobrým řidičům z menších měst nyní nabídneme základní produkt, který je zaujme velmi nízkou cenou pojistného. Zároveň získají k povinnému ručení možnost sjednat si za zvýhodněných podmínek také nejžádanější připojištění čelního skla a asistenčních služeb. Věříme, že tato nabídka osloví i ty řidiče, kteří doposud se sjednáním povinného ručení u naší pojišťovny váhali,“ říká Jan Bárta, obchodní a marketingový ředitel Slavia pojišťovny.

Výhodnější povinné ručení ve variantě ZÁKLAD 35/35 mil. Kč a levnější nejžádanější připojištění získají klienti z měst do 50 tisíc obyvatel, starší 30 let a s minimálně tříletým bonusem a vozidlem o výkonu do 100 kW. „Z našich statistik vyplývá, že právě starší řidiči z menších měst a obcí s vozidlem o průměrném či nižším výkonu jezdí nejbezpečněji, proto jim můžeme nabídnout zvýhodněné sazby,“ doplňuje Bárta.

Majitelé vozidel získají u Slavia pojišťovny i nadále k nově sjednanému povinnému ručení pojištění dopravních pokut na rok zdarma a celou řadu dalších slev a výhod.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ