Pozvánka na diskuzní fórum Pracovně-personální právo v praxi

23.03.2011 | , Malota Production
Konference


Dovolujeme si Vás pozvat na konferenci zaměřenou na pracovně-personální problematiku, která je v nynější době velmi diskutovaným tématem.

V prvním bloku představí generální partner - Advokátní kancelář roku 2010 Gürlich & Co. s.r.o novelu Zákoníku práce, projednávanou v legislativní nouzi a predikci dalších připravovaných změn. Uvedená advokátní kancelář se zabývá výhradně Pracovním právem, poukáže i na praktické dopady na řešení firemních financí související s touto problematikou.

Ve druhé části dopoledního bloku se dozvíme od generální ředitelky významné personální společnosti ManPower s.r.o., jak se na nezaměstnanost dívat z právního hlediska, řešení při sporech se zaměstnanci, nárok na odstupné či akreditace pracovního týmu – to a nejen to - nám představí Jaroslava Rezlerová.

Řečníci pro Vás mají připravenou 60-ti minutovou prezentaci, poté vždy bude následovat panelová diskuse s auditoriem, kde se máte možnost zeptat na konkrétní dotazy či své modelové situace. Během tříhodinové přednášky těchto rétoriků máte možnost nejen navázat důležité obchodní kontakty, ale dozvědět se podrobně o tak atraktivní problematice.

Akce se koná 24. 3. 2011 v hotelu Majestic Plaza, Štěpánská 33, Praha 1. Začátek konference je v 9:00 a cena vstupenky je symbolických 800 Kč za osobu nebo 1 400 Kč za dvě osoby a to včetně občerstvení. Možnost zaparkovat osobní auto v hotelových garážích.

Více informací a prodej vstupenek na http://www.mkonference.cz

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Konference