UNYP již podruhé pořádá akci TEDx

12.10.2016 | , UNYP
Komerční sdělení


TED je nezisková iniciativa, která se zaměřuje na sdílení inspirujících nápadů a příběhů, většinou ve formě krátkých proslovů. Hlavní konference TED se každoročně koná ve Vancouveru, společně s doprovodnými akcemi, které se během roku konají napříč severní Amerikou, Evropou a Asií.

Akce TEDx byla vytvořena ve stejném duchu jako TED „Nápady, které stojí za to šířit dál“ a umožňuje nezávislým organizátorům po celém světě vytvořit jejich vlastní událost.

Po obrovském úspěchu v minulém roce University ofNew York in Prague, organizátor akce Mark Anderson, marketingový ředitel UNYP, a spoluorganizátorka akce Nicole Severinova, studentka UNYP, opět přináší tuto prestižní akci do prostor své univerzity. Téma listopadové události je „Čistá představivost“ - Představivost je hnací silou našich snů, tužeb a životních cílů. Bez ní bychom se mohli snadno ztratit při snaze čelit každodenním bojům, které jsou spojeny s životem ve světě, který sdílíme s ostatními. TEDxUNYP je akce, kde se setkávají osoby s intelektem, které si kladou za cíl probudit v lidech motivaci k tomu, aby s použitím vlastní představivosti udělali ze světa šťastnější místo pro život.

458C9473_fullHD

„ V letošním roce uvádíme velmi strhující obsah akce TEDxUNYP, kterou jsme pro tentokrát rozšířili o třetí sekci proslovů, abychom tak mohli UNYP studentům, absolventům a široké veřejnosti představit ještě více zajímavých řečníků“ říká generální manažer University of New York in Prague, SotirisFoutsis.

Mezi řečníky akce TEDxUNYP se v letošním roce objeví osobnosti, jako jsou:

YEMi A.D. - známý český choreograf, interpret a výtvarný umělec, Jan Mühlfeit – globální stratég, kouč a mentor, bývalá prezident společnosti Microsoft Corporation pro Evropu, Martin Pavlíček - ředitel společnosti HavasPR nebo CiaranKelly - generální manažer CR/SK ve společnosti Zepter International

TEDxUNYP je zdarma přístupná akce, kterou pořádá University of New York in Prague. Registrace na událost probíhají od 19. října 2016 pro UNYP studenty, absolventy a pedagogický sbor, pro veřejnost bude registrace spuštěna 21. října 2016. Pro více informací navštivte oficiální stránku UNYP události.

UNYP


University of New York in Prague (UNYP) nabízí již více jak 18 let to nejlepší vysokoškolské vzdělání v anglickém jazyce ve střední a východní Evropě. Na UNYP je možné studovat akreditované bakalářské a magisterské studijní programy, včetně prestižních MBA programů. Kromě vlastních bakalářských programů UNYP nabízí také americké bakalářské programy ve spolupráci se State University of New York, Empire StateCollege (SUNY ESC). Studentům se tak otevírá jedinečná možnost získat tzv. dvojí titul (double degree) - americký bakalářský titul ze SUNY ESC a evropský titul z UNYP.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení