Jak se dá ušetřit při on-line srovnání finančních produktů?

06.12.2016 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


On-line sjednání finančních produktů nabízí úsporu hned dvakrát. Díky přehlednému srovnání nabídek lze ušetřit na jejich ceně, a protože není třeba chodit nikam na pobočky, ušetříte rovněž spoustu času. Na Finance.cz nyní můžete porovnat nabídky povinného ručení, havarijního pojištění, kreditních karet i hypoték a sjednat si zvolený produkt online.

Hypotéky, pojištění automobilu a kreditní karty

Internet nabízí takřka neomezené možnosti v mnoha směrech. Dávno jsme si zvykli nakupovat zboží i služby prostřednictvím eshopů. Online lze sjednávat také různé finanční produkty. V první fázi nového projektu Online prodej Finance.cz si nyní můžete pohodlně a přehledně porovnat nabídky hypoték, povinného ručení i havarijního pojištění a rovněž kreditních karet. Pokud se vám některý produkt zalíbí, může si ho uživatel bezprostředně po srovnání ihned sjednat online.

ONLINE srovnání: Hypotéky, povinné ručení, havarijní pojištění, kreditní karty


Čtěte také:
Půjčka nemusí vyjít draho. Akční nabídky slibují úrok 0 %
Jak vybrat správnou kreditní kartu
Jak vybrat nejvýhodnější půjčku

Online půjčky, spoření a změna dodavatele energií

Nabídka online produktů se přitom v budoucnu rozšíří. „Již nyní pracujeme na implementaci srovnání dalších produktů. Zatím můžu prozradit, že chystáme online sjednávání půjček, spoření i možnost online změny dodavatele energií,“ upozorňuje Petra Rumlová, vedoucí Online prodeje Finance.cz. „Kromě výhody, která spočívá ve finanční i časové úspoře pak uživatelům nabízíme při sjednání finančních produktů online i další benefity. Aktuálně jsou to slevy na předplatné vybraných titulů nakladatelství Mladá fronta,“ dodává Petra Rumlová s tím, že již nyní se jedná o dalších výhodách pro budoucí klienty. Aktuální bonusy, které získají uživatelé za sjednání produktů online, uvádí následující box.

Ke každé objednávce získává uživatel automaticky s potvrzením smlouvy tyto bonusy:

Jak na srovnání finančních produktů online

Online srovnání finančních produktů je velice jednoduché. Aplikace na webových stránkách nabízí intuitivní a uživatelsky vstřícné prostředí, kde se snadno zorientujete. Po zadání údajů nejnutnějších k výpočtu získáte přehledný výpis jednotlivých nabídek a budete tak mít dokonalou představu o nabídce na trhu. Zbývá je zvolit si nejvhodnější produkt dle vašich preferencí. Může to být nejlevnější povinné ručení nebo havarijní pojištění, kreditní karta bez poplatků nebo hypotéka s nejnižší sazbou. Cena však nemusí být tím hlavním parametrem. Můžete si zvolit vyšší limity pojistného krytí nebo vybrad další připojištění, např. pojištění skel nebo úrazové pojištění řidiče. Máte tak možnost sestavit si produkt ideálně dle vašich potřeb.

Autor článku

Lukáš Pololáník


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ