RÉMY MARTIN 1738 ACCORD ROYAL

28.11.2016 | , RÉMY MARTIN
Komerční sdělení


Rémy Martin 1738 Accord Royal skládá hold sofistikovanosti a řemeslné kvalitě koňaků Rémy Martin, kterou rozpoznal a ocenil sám francouzský král už v roce 1738. Po neskutečném úspěchu ve Spojených státech a Jižní Africe si nyní tuto rafinovanou a lahodnou kompozici, vytvořenou na počest oslavy čestného privilegia udělené domu Rémy Martin francouzským králem Ludvíkem XV., můžete vychutnat také vy.

Samotné jméno 1738 Accord Royal oslavuje milník v historii domu Rémy Martin. V roce 1738 byl francouzský král Ludvík XV. natolik ohromen kvalitou koňaků Rémy Martin, že Martinovi vydal královské svolení – „Accord Royal”– aby vysadil nové vinice, což bylo v té době vzácnou výjimkou, neboť výsadba nových vinic byla státní radou přísně zakázána napříč celým královstvím. Aby uctil tento historický milník, přišel v roce 1997 sklepmistr Georges Clot s novou kompozicí. Inspirován původní tradicí výrobních metod, vytvořil koňak 1738 Accord Royal.

Koňak 1738 Accord Royal přináší nový, avšak hluboce autentický požitek, přesně ve stylu Rémy Martin. Jeho výjimečnost tkví v extrémně lahodné, rafinované a bohaté chuti s teplým jemným aroma. Toho bylo docíleno pečlivým výběrem eaux-de-vie výhradně z oblasti Grande Champagne a Petite Champagne, které zrály ve vypálených dubových sudech z oblasti Limousin a získaly tak plné, komplexní tóny a nesrovnatelnou jemnost a lahodnost.

V nose naleznete štědré, ovocné tóny švestky a fíkové marmelády, která je harmonizována intenzivními tóny dubu, karamelu a opékaného chleba. V chuti objevíte lahodnou kombinaci mléčných bonbónů, pečeného koření a náznaku hořké čokolády, vše vyvážené, plné chuti s krémovým dozvukem.

RM_KV_Accord_1000x500


Ušlechtilý koňak 1738 Accord Royal v sobě skrývá vše, na co jsme v domě Rémy Martin právem hrdí. Je oslavou bohaté tradice, tvrdé práce a mistrovstí sklepmistrů předávaného po generace. V jeho kompozici se prolíná minulost s přítomností, prastaré postupy s neotřelými nápady současnosti. Spojuje v sobě art de vivre s uměním vychutnávat si každý okamžik. Vystupuje z řady a připíjí na krásu života a jeho vznešenost. Koňak 1738 Accord Royal zahřívají v dlani skuteční znalci špičkového koňaku na celém světě.

UŠLECHTILÝ / MISTROVSKÝ / VZNEŠENÝ
http://www.remymartin.com/de/collection/1738-accord-royal/

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení