Pojistěte své děti proti úrazům jednoduše online

28.11.2016 | , MetLife pojišťovna
Komerční sdělení


Každoročně lékaři v České republice ošetří na 500 tisíc dětských úrazů a přes 30 tisíc dětí je po úrazu hospitalizováno. Děti totiž přijdou k úrazu raz dva. Nyní je můžete pojistit stejně rychle. Nemusíte nikam chodit, vyplňovat žádné formuláře ani dokládat lékařské zprávy nebo jiná potvrzení o zdravotním stavu dětí. Kvalitní úrazové pojištění jim nyní sjednáte z pohodlí domova, bez poplatků a za pár minut. Nový eKamarád od MetLife nabízí ochranu proti závažným následkům úrazů ve výši až několik milionů korun za méně než 50 korun na měsíc.

V případě úrazu za vás eKamarád převezme starosti spojené s náklady na léčbu a vy se budete moci plně věnovat tomu, na čem skutečně záleží, tedy vašim dětem. „Rodiče si často myslí, že pojištění pro děti je zbytečné, protože děti nic nevydělávají a nikoho neživí. Ano, nemají sice příjem, ale není pravda, že případný dětský úraz rodinný rozpočet neovlivní. Bohužel je tomu přesně naopak. Absence v práci alespoň jednoho z rodičů bývají v podstatě nevyhnutelné, jelikož flexibilní zaměstnání, které umožňuje pracovat z domova a v případě potřeby odběhnout s dítětem na kontrolu nebo rehabilitaci, nemá každý. Když k tomu přičteme náklady na zdravotnické pomůcky, léky a další věci, může se jednat o nemalé částky,“ vysvětluje Iva Musilová, marketingová ředitelka pojišťovny MetLife.

dite01

Online pojištění eKamarád přináší pojištění úrazů s trvalými následky, pojištění úrazů bez trvalých následků, pojištění hospitalizace po úrazu a pojištění chirurgických zákroků. Jednotlivá pojištění lze kombinovat a vybírat můžete z několika přednastavených pojistných částek - eKamaráda si zkrátka sestavíte tak, jak potřebujete. Žádných vysokých zásahů do rodinného rozpočtu se nemusíte obávat, kvalitní pojistnou ochranu pořídíte již za několik desítek korun měsíčně. „Za méně než 50 korun na měsíc získáte pojistnou ochranu proti závažným trvalým následkům úrazů ve výši až několika milionů korun, které v případě potřeby pomůžou s úhradou nákladů na léčbu a dalších věcí,“ říká Iva Musilová.

dite03

A protože k nejvíce dětským úrazům tradičně dochází o prázdninách, eKamarád v tomto období chrání dvojnásob – při úrazu během jakýchkoli školních prázdnin získáte až 2x vyšší pojistné plnění. To platí u všech dětí, nejen u školáků. Pojištění navíc kryje i na rekreační a amatérské sporty - do této kategorie spadá většina dětských volnočasových sportovních kroužků a oddílů, včetně amatérských závodů. Pojištění platí pro úrazy po celém světě, ať už k nim děti přijdou během lyžařského výletu v Alpách, při hře u babičky na zahradě, při tělocviku nebo třeba při amatérském fotbalovém turnaji.

Součástí pojištění je také balíček užitečných asistenčních služeb zdarma, třeba lékař na telefonu, doprava do/ze zdravotnického zařízení, návštěva lékaře doma, hlídání nebo úklid domácnosti.

960x377_metlife_obecny01

Jaké jsou hlavní výhody pojištění eKamarád?

  •  Jednoduché a rychlé sjednání 
  •  Široké úrazové krytí za přívětivou cenu 
  •  Žádné zbytečné papírování ani dokládání potvrzení o zdravotním stavu 
  •  Žádné zbytečné čekání, pojištění je platné ihned po zaplacení pojistného 
  •  Žádné poplatky 
  •  Až 2x vyšší plnění za úrazy o prázdninách 
  •  Balíček užitečných asistenčních služeb zdarma 
  •  Smlouva na jeden rok – poté se sami rozhodnete, zda budete pokračovat, upravíte pojistné částky, nebo sjednáte komplexnější pojištění

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení