Zlaté stránky dostanou letos všechny domácnosti, některé až domů

28.08.2007 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 28. srpna (ČTK) - Domácnosti ve vybraných částech Prahy dostanou aktuální vydání seznamu Zlaté stránky až do domu. Na rozdíl od předchozích let dostanou jeden výtisk všechny pražské domácnosti a firmy bez ohledu na to, zda vlastní či nevlastní pevnou linku nebo mobilní telefon. Informovala o tom společnost Mediatel, která Zlaté stránky vydává. Firma bude seznam distribuovat od 3. do 21. září 2007.

Zlaté stránky bude doručovat TNT Post v týdnu od 3. září mezi 16:00 až 20:00. Distributoři budou podle generálního ředitele TNT Post Petra Zháňala oblečeni ve žlutém tričku s logem Zlatých stránek a oranžové společnosti TNT Post.

Zbývající domácnosti naleznou ve své schránce odběrní lístek se seznamem odběrních míst. Na rozdíl od předchozích let ho obdrží všechny domácnosti. "Změnou strategie distribuce chceme zajistit jednodušší přístup k výtisku Zlatých stránek," uvedla generální ředitelka společnosti Mediatel Kimberli Lewis.

K distribuci je připraveno přibližně půl miliónů výtisků, uvedla firma. Lidé si je budou moci vyzvednout od 10. září 2007 na výdejních místech ve vestibulech metra, na vybraných pobočkách České pošty či v některých nákupních centrech. Zlaté stránky jsou k vyzvednutí do 21. září 2007. Po tomto termínu bude výdej pokračovat pouze na vybraných odběrních místech.

Společnost Mediatel byla založena v roce 1991 a je součástí vydavatelské skupiny European Directories, která sdružuje vydavatele seznamů v několika evropských zemích. European Directories je vlastněna konsorciem v čele se skupinou Macquarie Capital Alliance Group.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK