Může se připojistit i důchodce?

04.07.2002 | , Finance.cz
DŮCHODY A DÁVKY


Jste již v důchodu a nejste spokojeni s dávkou vyplácenou od státu? Chcete to změnit? Přemýšleli jste, že si uzavřete penzijní připojištění? A nevít, zda je to možné? Náš poradce Vám odpoví…

Na našem serveru máte možnost využít mnoha služeb. Jednou z nich je i bezplatné poradenství. Spolupracujeme totiž s renomovanými odborníky z mnoha oblastí. V této oblasti radí poradci ze společnosti FiM - finanční marketing.

Dotaz čtenáře:

"Může si uzavřít penzijní připojištění i člověk, který je již v důchodu a chce se dále zajistit? Jedná se o člověka, který je již rok v důchodu. Děkuji."

Odpověď na dotaz:

"Ano. Penzijní připojištění si můžete sjednat v jakémkoli věku, minimální vstupní věk je 18 let. Horní věková hranice není stanovena."

Pozor však, abyste neměl dvě platné smlouvy, to nelze. Pokud již máte nějakou smlouvu uzavřenou, musí být řádně ukončena. Teprve potom si můžete uzavřít smlouvu novou. Možnosti ukončení smlouvy naleznete zde.  Chcete-li si uzavřít novou smlouvu, můžete tak učinit jednoduše a rychle na našem prodejním centru.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: DŮCHODY A DÁVKY