Jak naložit s valutami, které nám zůstanou po návratu z dovolené?

22.08.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Blíží se nám konec prázdnin a většina z nás má již dovolenou za sebou . Ale co podniknout s penízky, které jsme v zahraničí nestihli utratit?

Na našem serveru máte možnost využít mnoha služeb. Jednou z nich je i bezplatné poradenství. Spolupracujeme totiž s renomovanými odborníky z mnoha oblastí. Vaše dotazy Vám zodpoví poradci Böhm & Partner.

Dotaz jednoho z našich čtenářů:

"Dobrý den, chtěla bych se zeptat na následující záležitost, jak byste doporučil naložit s valutami, které člověku zbudou po návratu z dovolené, co je pro něj z hlediska ekonomické situace nejvýhodnější?"

A zde je odpověď poradce:

"Záleží samozřejmě na množství valut, které Vám z dovolené zůstanou. Je potřeba uvážit, že při každé takové konverzi kupujete za kurz vyšší než za jaký poté bance prodáváte a k tomu ještě poplatky. Pokud je suma menší nechte si ji pro případnou budoucí potřebu a v případě částek desetitisícových investujte."

Nevíte jaký je právě kurz? Nevadí, na našich stránkách můžete zjistit aktuální kurzy jednotlivých měn u různých bank a vybrat si tu nejlepší variantu pro Vás.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ