Výhody pro klienty ČSOB

02.09.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


ČSOB se rozhodla v reakci na okolnosti, které nastaly v důsledku povodní, nabídnout svým klientům ze záplavových oblastí zvýhodněné služby.

ČSOB vychází vstříc klientům, jimž záplavy poškodily či odnesly platební kartu, a až dokonce roku jim bude bez poplatků vystavovat nové platební karty. Za ztracené karty bude banka bezplatně vydávat nové platební karty s původní platností, avšak s novým číslem karty a s novým PIN. Za poškozené platební karty bude banka bez poplatku vydávat karty náhradní s původním číslem a s původním PIN. Ztrátu platební karty mohou klienti hlásit telefonicky v Call Centru ČSOB na čísle  049/5800111. Pokud byla platební karta poškozena, je třeba, aby se s ní klient dostavil na pobočku banky, která  mu kartu vydala.

ČSOB také nebude klientům postiženým záplavami účtovat měsíční poplatek za užívání služeb ČSOB Homebanking 24 a ČSOB MultiCash 24 za období srpen a září.

Banka je též připravena individuálně posuzovat odpuštění poplatků za předčasné výběry z termínovaných vkladů a spořících účtů, t.j. výběry hotovosti před skončením dohodnuté doby trvaní těchto vkladů.

Pramen: tisková informace ČSOB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ