Jak nejlépe zhodnotit prostředky?

04.09.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


A máme tu jeden velmi stručný a konkrétní dotaz od jednoho našeho čtenáře. I vy můžete mít tento problém, protože úroky z termínovaných vkladů neustále klesají a tak nám nepřinášejí příliš velké zhodnocení našich prostředků. Jak tedy zhodnotit prostředky lépe než uložením na termínovaný vklad?

Na našem serveru máte možnost využít mnoha služeb. Jednou z nich je i bezplatné poradenství. Spolupracujeme totiž s renomovanými odborníky z mnoha oblastí. V této oblasti Vám radí poradci Böhm & Partner.

Dotaz jednoho z našich čtenářů:

"Dobrý den. Mám na termínovaném vkladu u ČSOB cca 600 000,- Existuje i lepší způsob zhodnocení těchto prostředků? Děkuji."

Doporučení a odpověď odborníka:

"Dobrý den. Děkujeme za důvěru. Jsem přesvědčen, že existuje. Pokud by Váš investiční horizont byl 1-3 roky, tak bychom vám navrhli (samozřejmě poté co bychom se od Vás dověděli jaká jsou Vaše očekávání, představy a potřeby) individuální portfolio zásadně z ověřených a likvidních globálních titulů-indexových instrumentů (které se pohybují na několikaměsíčních minimech)tak, abychom se s očekávaným výnosem přiblížili intervalu 6-9% p.a."

Tak takto radí náš poradce, chcete-li se dozvědět něco více o možnostech investování, můžete tak učinit také na našich stránkách.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ