Kreditní karta pro všechny vyznavače golfu

11.09.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Česká golfová federace a Živnostenská banka vydává novou kreditní kartu VISA Golf, která je určena všem řádným golfistům.

Kreditní karta VISA Golf je projevem spolupráce mezi Českou golfovou federací a Živnostenskou bankou. Karta VISA Golf je v ČR první tzv. "affinity card", tedy karta vydávaná neziskovou organizací ve spolupráci s bankovním subjektem.

Část zisku ze společného projektu bude věnována na rozvoj juniorského golfu v České republice. Mezinárodní kreditní karta VISA Golf je určena všem řádným členům České golfové federace a jako dodatková karta i jejich blízkým osobám.

Podle člena představenstva Živnostenské banky Martina Kryla, kartu VISA Golf se základním úvěrovým limitem 20 tisíc korun bude banka vydávat bez jakýchkoli složitých administrativních nároků na zájemce. Úvěr bude přitom Živnostenská banka po prvních 45 dnů poskytovat zdarma. Jediné, co budou muset zájemci o kartu udělat, je prokázat, že jsou členy Českého golfového svazu.

Živnostenská banka a Česká golfová federace nyní připravují zajímavý doplňkový pojistný program s pojištěním golfového vybavení a rozsáhlý partnerský program, který držitelům karty přinese další výhody v podobě slev a zákaznických programů u smluvních partnerů karty.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ