Hrát hry si můžete i s ING

23.09.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


ING přinesla první interaktivní vzdělávací hru "Cesta životem" na svém internetovém portále. Zahrát si ji můžete od 18. září 2002.

Cílem ING pro tento rok i roky následující je aktivní vzdělávání veřejnosti prostřednictvím ING Organžových domů a rozšiřování znalostí v elektronickém prostředí.  Tato strategie byla zahájena již v minulém roce otevřením prvního klientského centra ING Oranžový dům na pražském Smíchově a později také v Brně. Kromě možnosti přístupu k internetu a setkání s finančním poradcem ING je v Oranžových domech možné navštívit některý ze seminářů, které ING zdarma připravuje pro veřejnost. Vybrati si můžete z čistě finančních seminářů, ale také z nabídky obecně-vzdělávacích témat, cestopisů a mnoha dalších.

Dalším krokem v plnění této strategie je počítačová hra "Cesta životem", která je odrazem koncepce finančního plánování, jíž ING používá při jednání se svými klienty. Hra vám nabízí možnost otestovat si vaše vědomosti z oblasti finančnictví. Hráč je zábavnou formou seznámen se situacemi, které ho mohou v životě potkat a úskalími, jenž na něj číhají není-li na tyto okamžiky dobře připraven.

V "pohádkovém" prostředí počítačové hry návštěvník ING portálu mnohem snadněji pochopí přednosti a výhody koncepce osobního finančního plánování. Na vlastní "cestě životem" si může vyzkoušet, jak minimalizovat důsledky nepříznivých situací a jak se chránit proti riziku. Motivací pro hráče může být i výhra, která ho čeká na jejím konci. Dárkem je kalkulačka, která umožní spočítat všechny výhody při pořízení finančních produktů. Výhru doručí poradce pro finanční plánování ING.

Pro všechny hráče je cílem dosáhnout pohodlného a klidného stáří. Do důchodu se ale dostane pokud překoná cestu bez větší újmy, zodpoví dostatečný počet otázek a získá potřebný počet bodů. Na cestě se často dostává na rozcestí, kde musí volit směr - např. zaměstnání, vzdělání, svatba, nový dům, podnikání, atd. Může ho potkat štěstí ale i neštěstí. Pomoci "štěstí" získává pojistku. Ta ho pak chrání v případě, že ho potká neštěstí, nemoc, či dokonce smrt.

Přeji vám hodně štěstí při hře a klidnou cestu k cíli!

 

Zdroj: tisková zpráva ING

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ