Nemáte mobil vhodný pro GSM banking? Nevadí!

17.10.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


GE Capital Bank nabízí svým klientům získání mobilního telefonu za výhodných podmínek, aby mohli používat GSM bankovnictví a obsluhovat tak svůj bankovní účet z mobilu.

GE Capital Bank chce umožnit obsluhovat účet pomocí mobilního telefonu i těm stávajícím či potenciálním klientům, kteří dosud mobilní telefon nemají, nebo těm, jejichž telefon je z technického hlediska pro GSM bankovnictví nevhodný, či který pomalu dosluhuje. Proto přišla z nabídkou získání mobilních telefonů za výhodných podmínek. Nabídka je určena i klientům, kteří nejsou spokojeni se svým současným mobilním telefonem a chtějí prostě lepší a modernější. Jedinou podmínkou je, aby klient měl u GE Capital Bank běžný účet GEnius s  Mobil Bankou.

Klienti mohou prostřednictvím této speciální nabídky získat k běžnému účtu GEnius s aktivovanou Mobil Bankou mobilní telefon Nokia 3410 za cenu 4960 Kč či telefon Motorola Accompli 008 za bezkonkurenční cenu 9490 Kč (běžná cena 19 990 Kč), který je určen náročným klientům Zájemci mohou telefony získat za zvýhodněnou cenu buď platbou v hotovosti nebo mají možnost tyto telefony koupit na splátky prostřednictvím bankovní O.K. karty společnosti GE Capital Multiservis, a to s měsíčními splátkami podle volby klienta od 500 Kč měsíčně. Při platbě bankovní O.K. kartou získá klient zvýhodněnou sazbu 1,65 % měsíčně - standardně je nabízena sazba 1,89 %.

Klient, který má nebo si zřídí u GE Capital Bank běžný účet, má možnost získat až do konce roku 2002 od sesterské společnosti GE Capital Multiservis O.K. kartu se sníženou úrokovou sazbou 1,65 procent měsíčně (běžná úroková sazba O.K. karty vydané u obchodníka je 1,89 procent). Zvýhodněnou sazbu u O.K. karty může získat každý zájemce, který splní standardní podmínky pro vydání O.K. karty a má již založený nebo si nechá založit běžný účet u GE Capital Bank. Klient zároveň musí měsíční splátky hradit z běžného účtu GE Capital Bank prostřednictvím trvalého příkazu nebo inkasem - nelze zvolit platbu složenkami.

Zdroj: tisková zpráva GE Capital Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ