Předvánoční úvěrové slevy začínají

30.10.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Od 1. listopadu 2002 přichází ČSOB s novou nabídkou financování vánočních dárků. Nové, podstatně snížené sazby spotřebitelských úvěrů otevírají levnější cestu k vašim snům či k potěšení příbuzných.

Snížené úrokové sazby pro nově poskytnuté ČSOB Spotřebitelské úvěry se blíží cenám povodňových půjček. K razantnímu snížení o 3,6 % p. a. dochází u účelových úvěrů se splatností do 1 roku, které budou nově úročeny sazbou 8,9 % p. a. oproti současným 12,5 % p. a. Poklesy u dalších typů ČSOB Spotřebitelských úvěrů činí jedno až dvě procenta.

Přehled změn úročení ČSOB spotřebitelských úvěrů uvádí následující tabulka:

Typ spotřebitelského úvěru

Sazba od 1.11.2002

Původní úroková sazba

účelový do 1 roku

8,9 % p. a.

12,5 % p. a.

účelový do 5 let

12,5 % p. a.

13,5 % p. a.

účelový do 7 let

12,9 % p. a.

14,5 % p. a.

neúčelový do 1 roku

12,9 % p. a.

15 % p. a.

neúčelový do 3 let

12,9 % p. a.

15 % p. a.

"Stále více lidí využívá možnost půjčit si na nákup spotřebního zboží, na dovolenou, rekonstrukci bytu či domu, protože nechtějí čekat až si na to našetří. ČSOB Spotřebitelský úvěr jim to umožňuje. Do 30 minut vám banka řekne, jakou částku vám půjčí a do 24 hodin můžete mít peníze na účtu. Až do 400 tisíc korun můžete získat účelový úvěr bez zajištění, jen na základě posouzení vaší schopnosti půjčku splácet," říká Dirk Hinze, vrchní ředitel zodpovědný za úvěry pro drobné klienty. Účelové úvěry lze například velmi dobře využít pro předvánoční nákupy spotřebního zboží pro domácnost.

ČSOB poskytuje účelové úvěry až do výše 750 tisíc Kč s maximální dobou splatnosti 7 let. Bezúčelové, hotovostní úvěry lze získat až do výše 150 tisíc Kč s maximální splatností 3 roky, až do výše 100 tisíc Kč bez zajištění dle finanční stability žadatele.

Zdroj: tisková zpráva ČSOB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ