Fio opět zvítězilo v anketě o nejlepší finanční instituci

11.02.2010 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Praha (10.2.2010)   Fio, družstevní záložna obhájila své loňské prvenství v anketě Zlatý Měšec, v níž široká veřejnost volí nejlepší finanční instituce.

Díky počtu hlasů a kladnému hodnocení se stala vítězem kategorie Banky a družstevní záložny.

Fio, družstevní záložna se stala vítězem hlasování veřejnosti ve své kategorii již podruhé. Klienti na ní oceňují zejména to, že poskytuje kvalitní a rychlé služby za nulové nebo nízké poplatky. Kromě neomezeného počtu tuzemských elektronických plateb zdarma si pochvalují také bezplatný platební styk se Slovenskem a levné europlatby, jejichž prostřednictvím lze přijímat a posílat platby v EUR až pětkrát levněji, než je na trhu obvyklé.

"Obhájit prvenství v takové konkurenci není jednoduché, o to více si jej vážíme. Jsme rádi, že veřejnost ocenila kromě tradičních služeb i novinku loňského roku - europlatby. Všem děkujeme za jejich hlas i hodnocení,“ komentoval výsledky ankety Jiří Vodička, marketingový ředitel Finanční skupiny Fio. „Příští rok bude Fio slavit osmnácté narozeniny a třetí vítězství v řadě v kategorii Banky a družstevní záložny by bylo jedním z nejhezčích dárků,“ doplnil.


Finanční skupina Fio
Vendula Žaloudíková
tel. +420 224 346 337, mobil: +420 724 346 337
e-mail: vendula.zaloudikova@fio.cz

 

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy