Novým šéfem Stanfordu je Kaška, Czech Business Weekly končí

30.04.2010 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 30. dubna (ČTK) - Novým ředitelem vydavatelství Stanford se stal Pavel Klaška (45). Dřívějším šéfem Stanfordu byl Jan Chudoba, který ve společnosti nepracuje od konce roku 2009. Vydavatelství přechodně vedl Erich Handl. Od května přestane společnost vydávat týdeník Czech Business Weekly. Vydavatelství to dnes uvedlo v tiskové zprávě.

Klaška se zároveň stává i členem představenstva vydavatelství Stanford. "Je to další pozitivní krok v rámci budování nové strategie vydavatelství s cílem posílit pozici na trhu a zajistit podmínky pro další rozvoj vydavatelství,“ uvedl předseda představenstva vydavatelství Stanford Robert Kolář.

K 3. květnu zároveň vyjde poslední číslo anglicky psaného týdeníku Czech Business Weekly. „Chceme se více zaměřit na rozvoj nové strategie, v rámci které se bude vydavatelství soustředit především na posílení svých klíčových produktů, mezi které patří podnikatelský týdeník Profit, příloha Český Export a také podnikatelská setkání v regionech,“ upřesnil Klaška.

Klaška přichází do Stanfordu z pozice výkonného ředitele agentury TTV Marketing Communication. Má za sebou 18 let praxe v oblasti obchodu a marketingu. Pracovní zkušenosti získával na různých řídících pozicích v reklamním průmyslu, v oblasti retailu a bankovnictví.

Vydavatelství Stanford je součástí finanční skupiny KKCG podnikatele Karla Komárka.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK