Slevy pro klienty ČSOB Penzijního fondu

12.03.2003 | , Finance.cz
DŮCHODY A DÁVKY


ČSOB Penzijní fond nabízí letos svým účastníkům nové nadstandardní programy slev a bonifikací, kterými šetří jejich peníze a poskytuje pojistné zabezpečení pro případ úrazu.

Účastníci ČSOB Penzijního fondu jsou letos zařazeni do bezplatného programu úrazového  pojištění  již od měsíčního příspěvku 100 Kč. Znamená to tedy, že nyní všichni získávají tyto výhody od ČSOB Pojišťovny, aniž by museli uzavírat jakoukoliv další smlouvu. Jedinou podmínkou je doba placení příspěvku nejméně 12 měsíců, pokud ovšenm nejde o zaměstnance společností, s nimiž má ĆSOB PF sjednánu smlouvu o spolupráci. Ti získávají výhodu okamžitě.

Bezplatný program úrazového pojištění klientů ČSOB Penzijního fondu zahrnuje pojistnou ochranu při úmrtí nebo trvalé invaliditě následkem úrazu a pojistné plnění je vypláceno až do výše 200 000 Kč.

Kromě toho získávají účastníci také slevy na další pojistky, které uzavřou u ČSOB Pojišťovny. Při sjednání pojištění RODINA je to například 10% z pojistného.  Pojištění RODINA může ve volitelném rozsahu zahrnovat např. pojištění nemovitosti, domácnosti, garáže, rekreačního objektu nebo i odpovědnosti za způsobenou škodu.

Další novinkou pro klienty ČSOB Penzijního fondu je bonifikace při sjednání ČSOB Spotřebitelského úvěru bez ohledu na účel či výši úvěru. Od 1. března 2003 až do konce roku mohou získat 25 % slevy z poplatku za sjednání ČSOB Spotřebitelského úvěru, který tak bude činit jen 0,75 % z objemu úvěru, minimálně 375,- Kč a maximálně 2 625,- Kč. Účastníci ČSOB Penzijního fondu mohou získat i šestiměsíční poplatkové "prázdniny" při zřízení postžirového účtu u Poštovní spořitelny.

Zdroj: tisková zpráva ČSOB PF

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: DŮCHODY A DÁVKY