Nová spolupráce ABN AMRO PF a Raiffeisenbank

15.04.2003 | , Finance.cz
DŮCHODY A DÁVKY


Od 22. dubna 2003 mohou klienti Raiffeisenbank a.s. uzavřít na všech pobočkách penzijní připojištění společnosti ABN AMRO Penzijní fond.

Díky nově uzavřené smlouvě došlo k rozšíření nabídky obou společností jak pro stávající, tak pro nové klienty RBCZ. Zároveň došlo i ke zvýšení počtu kontaktních míst pro klienty. Penzijní připojištění nabízí možnost získat díky státním příspěvkům a daňovým úlevám zajímavý druh spoření s atraktivním zhodnocením úspor.

Na všech pobočkách Raiffeisenbank mohou nejen stávající, ale i noví klienti uzavřít penzijní připojištění a zároveň se dozvědět veškeré důležité informace o tomto produktu. Naopak v kontaktních místech ABN AMRO PF se mohou informovat o produktech a službách Raiffeisenbank.

Počet služeb, které nyní RBCZ nabízí, se tak zvýší a klienti budou moci od této chvíle využít nejen nabídky bankovních produktů a služeb, ale také uzavřít penzijní připojištění. Dosud mohl klient na pobočce RBCZ získat informace o službách společnosti Raiffeisen-Leasing, uzavřít stavební spoření společnosti Raiffeisen stavební spořitelna nebo se pojistit prostřednictvím UNIQA pojišťovny.

V rámci dohody mezi RBCZ a AAPF došlo i ke vzájemnému propojení odkazů na webových stránkách obou společností a výměně propagačních materiálů. Všechna kontaktní místa budou označena logy společností a také zaměstnanci byli proškoleni tak, aby mohli kvalifikovaně klientům poradit.

ABN AMRO Penzijní fond patří mezi největší poskytovatele penzijního připojištění v České republice s orientací především na podniky a instituce. Je například exkluzivním partnerem pro penzijní připojištění společností Škoda Auto (člen Volkswagen Group) a České dráhy.  ABN AMRO Penzijní fond má více než 204 tisíc klientů, celková aktiva přesahují 4,6 mld. Kč. Je dceřinou společností holandské skupiny ABN AMRO, která se řadí mezi největší a nejbezpečnější finanční instituce světa s tradicí od roku 1824. Působí ve více než 60 zemích a zaměstnává 110 000 pracovníků.

Zdroj: tisková zpráva Raiffeisenbank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: DŮCHODY A DÁVKY